Фудбалски/трансфер дискусии

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.682
Поени од реакции
59.657

Лозано наш веројатно во Манчестер Сити (Sky sources андерстенд), а од Сити на 2 годишна позајмица во ПСВ

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Нека ти текне шо праеше Галијани со Пјаца, Итурбе, Кондогбија и Џексон.

Многу дрско играат Мирабели и Фасоне уште од сам старт, секој потег повлечен е однапред испланиран, нема многу одолговлекување, нема натегање, со сите гледаат да се во добри односи и не се фокусираат само на Џенова.
Играат дрско зошто имаат кеш.
Да немаа,ќе се мрсулавеа со просекуси на 100 рати.
Фасоне го знам многу убаво,нит е факман нит бутур.У интер белфодили и заратевци доаѓаа у негово време
Jeр толку се можеше...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.865
Поени од реакции
10.232
Венгер имаше изјава дека пробал да го донесе порано Мбепе, дури и дома му бил и овој пак го избрал Монако.
Ако е точно ова со понудава, страшно ме занима Венгер на кој муабет ќе проба да го донесе у Арсенал.

„Синко ела у Арсенал, не играме ЛШ сезонава и не сме биле у борба за ПЛ од памтивек, ама оваа сезона само уште 2ца играчи ни треабаат и освајаме сигурно“ ?

Може ова со понудава е само можност за нова изјава на Венгер за некој месец, кај шо ќе каже „Ние секогаш пробуваме да ги донесеме најдобрите играчи, ама не можеме со нафташите. Ете и 100 милиони понудивме, ама не иде против нафташи бе, не и-д-е !“
Едино ако има Венгер слики кај шо М'Бапе се гнети со баџанак му

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.427

Централниот дефанзивец Хезус Ваљехо се враќа во Реал. Зидан планира со него во новата сезона.

Борха Мајорал исто се враќа во Реал. Волфзбург имаа и опција за откуп, но не ја искористија.

Gaël Clichy is in advanced talks with Turkish side Fenerbahçe about joining the club on a three-year deal. [L'Equipe]
Manchester City are set to begin official talks with Tottenham this week over the potential signing of Kyle Walker. [Sky Sports]

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Играат дрско зошто имаат кеш.
Да немаа,ќе се мрсулавеа со просекуси на 100 рати.
Фасоне го знам многу убаво,нит е факман нит бутур.У интер белфодили и заратевци доаѓаа у негово време
Jeр толку се можеше...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.

Зошто и како не успеале у Интер е ирелевантно во моментов.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.866
Поени од реакции
12.410
Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.

Не смееле да купуваат играчи без дозвола од Чоло

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595

Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.

И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.

А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...

Браво за овие спортски директори ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.

И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.

А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...

На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.

Муабетот ми дека можеле и да се ладат цело време па тек сега да почнеа да работат ама они го направија спротивното што кај мене им носи респект.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.

Муабетот ми дека можеле и да се ладат цело време па тек сега да почнеа да работат ама они го направија спротивното што кај мене им носи респект.
Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.

Ти можеш да ги почитуваш и величиш, али како и сите други така и они си ја работат работата.

Скоро и да немаа конкуренција за играчите, освен задњиов, а кога ти требаат 10 играчи мораш брзо да купуваш и не можеш мн да бираш.

Да не ме сфатиш погрешно дека ме заболе што кажа за Интер, само ништо големо не направиле, и ние и вие сме сезонава далеку од волците.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.

Ти можеш да ги почитуваш и величиш, али како и сите други така и они си ја работат работата.

Скоро и да немаа конкуренција за играчите, освен задњиов, а кога ти требаат 10 играчи мораш брзо да купуваш и не можеш мн да бираш.

Да не ме сфатиш погрешно дека ме заболе што кажа за Интер, само ништо големо не направиле, и ние и вие сме сезонава далеку од волците.
Не бе па ти ја не ни планирав да го мешам Интер, појма неам зашо не функционирале таму ко шо треба и не е битно.

Коа пишувам минатата сезона мислам на оваа шо заврши, значи на почеток на истата почнаа да одат по стадиони и да пратат играчи а 2 месеца пред официјализацијава на зделката почнаа и да се сретнуваат со агенти.
Сеа ваљда е појасно.

Брат нормално дека не напраиле ништо големо само ме радува мене фактот шо си работат ко шо треба и ваљда чудно ми е пошо откако го пратам Милан се бев навикнал на начинов на Галијани, дреми и мисири до крај на август и тогаш 2-3 дена напрај збрка и чао пријатно.

Рано го склопуваат тимот и праат добра основа за истиот у иднина ако има ЛШ и има кеш да се надогради со многу појаки и подостојни играчи, е сеа дали ќе успеат понатака ќе видиме.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Епа чекај Галијани до последен ден зашто немал пари, и тогаш земаш отпадот што не го купил никој, јасно како ден, сега со пари е полесно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Џабе ти е пари ако немаш контакти со агенти како Мендеш, Раиола итн. Овие ги држат добрите играчи.

Со Мусачио имаа договор од минатото лето, но тогаш немаа пари за трансфери и клубот се` уште не беше продаден. Сезоната не беше завршена тој пристигна на медицински прегледи.
За Кесие имаа конкуренција од Рома и тие веќе го имаа договорено за 28 мил. На крај со повисока плата успеавме да го договориме и го земавме на позајмица од две години и задолжителен откуп од 25 мил. Преговорите за него се од март.

Можам да се кладам и дека Рикардо Родригез е договорен и таа средба со тој агентот од Германија не е од вчера.

Како тоа немало конкуренција освен за последниот, мора се да има објавено во медиумите?

C

Castiel

Гостин

Имаше изјава од Фасоне дека на транферите работат долго време. Не е само од пред 3 месеци. Точно е дека сеа се официјализираше продажбата но таа се влечеше скоро година дена и секако дека Фасоне бил упатен како што и колку финансии ќе има за засилување на тимот. Ова што го прават засега е одлична работа. Се работи плански свесни се дека треба дебела пара за да се врати во врвот Милан и се работи како што треба. Е сеа дали ќе се покажат играчите зависи од самите нив и Монтела. Нема кривица кај Фасоне и Миралеби ако некој флопне.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Лозано наш веројатно во Манчестер Сити (Sky sources андерстенд), а од Сити на 2 годишна позајмица во ПСВ
Не ги сфаќам ваквиве фудбалери, еве Руни и Харт како последни примери. И двајцата се свесни дека треба некаде да играат следнава сезона секој меч, се наоѓа тек тук по некој заинтересиран клуб ама проблем, не сакаат платата да ја намалат а од другата страна па сакаат да се најдат на списокот за во Русија. Првиот изгледа ќе го изгуби капитенството од Кејн, вториот изгледа од септември натака ќе е втор голман после Форстер од Саутемптон. Sense, makes none.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.516
Поени од реакции
43.423
Liverpul ako e pameten ke go pribere Hart, ama toa ne mozes da go ocekuvas od niv.

Kajgana Shop

На врв Bottom