Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е чудно Пул толку да се расфрља со пари.
Ај Виртц, ама сеа Исак, Родриго вау бау. Некако не ми е природно, ама ајде :D

Колку е чудно Пул толку да се расфрља со пари.
Ај Виртц, ама сеа Исак, Родриго вау бау. Некако не ми е природно, ама ајде :D
Има да газат у следните 5-6 години ако го земат и Исак, покрај Вирц.

Ако се истреби Лемар а 99% тоа ќе се случи, плус и ако стигни добра понуда за Лино можно е да се оствари и овој трансфер.

Де Пол исто е пред потпис со Мајами, нема ништо официјално ама е скоро завршена работа.
И Ромеро ако дојди ...
Ќе ги спукаме ко од шала пак 200 милиони и кур ќе свиткаме на крај :)
Ми е гајле синкир татко ми ги дава од џеб :LOL:
https://x.com/FabrizioRomano/status/1945383901779870172?t=VmzabrlPbOlA7eHRkF-omg&s=19

Ако се истреби Лемар а 99% тоа ќе се случи, плус и ако стигни добра понуда за Лино можно е да се оствари и овој трансфер.

Де Пол исто е пред потпис со Мајами, нема ништо официјално ама е скоро завршена работа.
И Ромеро ако дојди ...
Ќе ги спукаме ко од шала пак 200 милиони и кур ќе свиткаме на крај :)
Ми е гајле синкир татко ми ги дава од џеб :LOL:
https://x.com/FabrizioRomano/status/1945383901779870172?t=VmzabrlPbOlA7eHRkF-omg&s=19
3 слични играчи во едно лето..
Баена и Алмада играат лево и 10ка, Лукман исто лево... што формација ќе игра удрениот?

3 слични играчи во едно лето..
Баена и Алмада играат лево и 10ка, Лукман исто лево... што формација ќе игра удрениот?
Појма немам искрено
4-4-2
4-2-3-1
4-3-3
Во зависност дали доаѓа Локман или не.
Со овие играчи било како ќе склопи добитно комбо напред.

Појма немам искрено
4-4-2
4-2-3-1
4-3-3
Во зависност дали доаѓа Локман или не.
Со овие играчи било како ќе склопи добитно комбо напред.

Лукман се договорил со Интер според Ди Марцио.

И без Лукман ќе имаат многу јак состав.
Баена - Алварез каков тандем би биле, едниот асистенции, другиот голови..
Дај Боже само Симеоне пак да си добие од тие мозочните удари како и секоја година... :D

Лукман се договорил со Интер според Ди Марцио.
Чекај, ко да не го знаеш Марота, ќе заглави во преговорите ради 1000 евра и башка ќе сака цехот за вечера со луѓето од Аталанта да го плати на рати.

И без Лукман ќе имаат многу јак состав.
Баена - Алварез каков тандем би биле, едниот асистенции, другиот голови..
Дај Боже само Симеоне пак да си добие од тие мозочните удари како и секоја година... :D
Ако успеат да го донесат и Ромеро од Тотенхем, оти џабе напад ако одбраната е попара, да донесат уште еден технички поткован везњак за замена на Де Пол, тогаш Симеоне нема изговор, наредно фијаско и ќе мора да се спакува.
Го зедоја и Кардосо кој искрено појма немам шо играч е а и песимист сум за такви трансфери од такви екипи, а го хајпаат низ Шпанија дека има голем потенцијал, ќе видиме.

Како може вакви неамбициозни не ми е јасно.
Денес во секоја професија се бркаат парите па така е и во фудбалот а особено што фудбалерите имаат краток професионален век каде што мора да спечалат за цел живот за себе и фамилијата.
После завршување на фудбалската кариера не можат сите да продолжат како тренери,фудбалски аналитичари или коментатори.
Фудбалерите не важат за многу интелигентни но тие што се можат парите да ги инвестираат во бизниси и да си го зголемат своето богатство и да станат милијардери на пример како Фламини но повеќето не се такви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom