Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека после трансферов на Дембеле во Барса, слободно може да кажеме дека Јунајтед го зема Погба преефтино.![]()
I toa E na kraj nema ni da se cita.Дембеле ни дресови нема да продаде.
Кој сака на грб да му пишува Дембеле?![]()
И мене ми текна на истото. Кога ќе видам какви пари се даваат за циркузанти и дечишта, трансферот на Погба е премија.
Трансферот на Погба е смешка и ги предизвика моменталните цени. POTYИ мене ми текна на истото. Кога ќе видам какви пари се даваат за циркузанти и дечишта, трансферот на Погба е премија.
Лани можеби, ама последните месец дена и новава сезона далеку дека е Погба комедии.Стварно е голема смешка трансферот на Погба, 100 милиони а игра ко Диего во Јуве што играше. Тешки комедии...
Оправдување на една катастрофа со друга никогаш не е позитивно.
Патем, и оваа сезона и ситуацијата на Барса воопшто не е иста со таа на Јунајтед.
Уште ли бе Џони?му треба барем Кутињо да го земат за да прави разлика против послабите екипи.
Кутињо и овој викенд има проблеми со грбот?Уште ли бе Џони?
Кутињо и овој викенд има проблеми со грбот?
Пошо гледам за наредниот е повикан за репрезентацијата, или кога игра со Бразил грбот му е океј?![]()
Кутињо и овој викенд има проблеми со грбот?
Пошо гледам за наредниот е повикан за репрезентацијата, или кога игра со Бразил грбот му е океј?![]()
Рано е, 2 утакмици се... Ко за најскап трансфер се очекува immediate impact, ко Роналдо во Реал, ипак трансфер рекорд е трансфер рекорд. Мора да се поправи сезонава, али јас мислам дека не е роден за лидер, и за Франција беше изгубен и еден Сисоко повеќе прикажа.Лани можеби, ама последните месец дена и новава сезона далеку дека е Погба комедии.