Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Според Кикер, Чичарито во Баер Леверкузен. Утре официјално.

Кај и да е, ќе оди негде. :) Ама како што видов јас Мозес оди во ВХ, па Чичарито најверојатно у Леверкузен.[DOUBLEPOST=1440975021][/DOUBLEPOST]
Мaртиaл гo прoдoлжил дoгoвoрoт сo Мoнaкo дo 2019.
Тoтенхем беa сериoзнo зaинтересирaни зa игрaчoв

Ти си ми пишал за Мартиал, Матриал или како и да е. Кој кур е мартиал xD
Manchester United have bid in excess of €50million for Monacoforward Anthony Martial, according to French media outlet RMC.

:vozbud::pos:o_O

Незгодно вака мме. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Monaco will not sell Anthony Martial for €50m. #MUFCwould need to up bid to €70m-€80m or include Javier Hernandez in the deal (L'Equipe)

:pos::pos::pos: Абеееее 300.....

Добро и овие што пишуваат читаат ли што напишале.

Ај сфаќам му ја креваат цената на детево,кога ако не сега.

Ако се веродостојни овие информации, имаат ли бре овие мозок, 80 милиони евра+играч за факинг Мартиал, кој нема 20 гола се на се во кариерата дадено :pos:

Овај трансфер доколку се оствари, а се надевам дека нема :) би бил баш panic buy. Исто така клубовите научија дека Јунајтед во последните 2 години се расфрлаат со пари и им бараат нереални цени за нивните играчи.

Се губат Л`екип, не се толку веродостоен извор како што беа порано. Инаку реален е интересот кон Мартиал и не е од вчера, само зашто чекаа досеа да го носат не знам.

Јанузај на позјамица во Дортмунд. :)

Јелавиќ и Мозез во Вест Хем. Чичарито Леверкузен, Борини во Сандерленд. Некое дете Јозо Симуновиќ од Динамо Загреб во Селтик, што може да значи дека Ван Дајк ќе оди во Премиер Лигата. Мартиал многу веројатно во Јунајтед. Сеа за сеа ова се очекува, па ќе видиме, ќе има и уште сигурно.

8KGHcP43RnGgvzJizSfr_grabboooo.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom