Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Не бе али еден фали да цитира и ќе фали уште пиво да отворат.Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.
Не бе али еден фали да цитира и ќе фали уште пиво да отворат.Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.
Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.
Може се мисли на тоа да се ставаат шпекулации, ама да не се дискутираат.Ја не сфаќам како тепа за шпекулација може да биде read only. Што изигравате, Sky Sports: Transfer Life Centre..се губите некако..
Абе нема логика, како и да го вртиш. Ама форумов е одамна отиден у курац така да не ме чуди.Може се мисли на тоа да се ставаат шпекулации, ама да не се дискутираат.
Дај оди им таму издави ги сите, да им ебам тоа базенотБожем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.
шо пишиш ти бе, оди тури ја темата за Вимблдон у важни, да ти ебУм мрзатаГлупости. Ќе одиш прво да ја пишиш или евентуално прочиташ таму шпекулацијата па ќе одиш во друга тема да дискутираш за истата. Абе темата в канта е се оваа на таа тема.
E да бе. Дури и тие што не играат фудбал менаџер знаат дека ако не сака играчот не мора да потпише со клубот. Или му вперија калашников?Luiz Adriano was on vacation when Shakhtar agreed to sell him to Al-Ahli, and didn't ask him.
Mircea Lucescu says that Shakhtar has come to an agreement with Al-Ahli to transfer Luiz Adriano but the player doesn't want to leave.
Што му фали? Лестер па и еден тим за респект што се...Леле вој Оказаки колку ме нервира, кај кур у ПЛ дојде матер му ебам.
Лестер цел респект го изгубија кај мене.