Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам сега Аке го поврзуваат со трансфер во Манчестер. Јас лично не сум го прател играчот, се сеќавам @Донев го фалеше кога беше под договор со Челзи па јас по дифолт претпоставив дека не го бива.
Кога тогаш ќе мора да прифатиш дека денес кога ќе пишеш Манчестер, мнозинството луѓе прво помислува на Сити :toe:

Кога тогаш ќе мора да прифатиш дека денес кога ќе пишеш Манчестер, мнозинството луѓе прво помислува на Сити :toe:
Ха ха ха, и две три ах! Иди бегај со муабетов, уште сто и кусур години, тој јуне нема да те муне ;)

Тоа нема да се случи во следните 30 години сигурно, за понатаму ќе видиме.

Само продолжете така да си се тешите (y)
Не се тешиме ние, вие тоа се собувате пред да влезете на трибина на Олд Трафорд :D !
Се додека е така и додека Шити има фанклуб од двајца без тројца, така ќе си биде!

Не планирам да листам по форум коментари и да барам каде што си пишувал :) Со точни зборови „најдобар“ не знам дали си го пишал но доста вакви ги има.
Не мора да дискутираме.

Ако не планираш да листаш по форумот немој да лажеш, срамота е. Тоа е домашно воспитување, да не лажеш и клеветиш. Замисли да речам дека ти си тврдел за тебе дека си педер, ама ме мрзи да листам по форумот за да го најдам постот.

Ако не планираш да листаш по форумот немој да лажеш, срамота е. Тоа е домашно воспитување, да не лажеш и клеветиш. Замисли да речам дека ти си тврдел за тебе дека си педер, ама ме мрзи да листам по форумот за да го најдам постот.

Од еднаш не се станувало педер... :Д

Бабуш, у реду е.

Ха ха ха, и две три ах! Иди бегај со муабетов, уште сто и кусур години, тој јуне нема да те муне ;)
Знаеш дека Јунајтед има помалце титули освоено во последниве 10 години од Челзи ?
А ако не се лажам и Сити има повеќе титули у последниве 10 години...

Знаеш дека Јунајтед има помалце титули освоено во последниве 10 години од Челзи ?
А ако не се лажам и Сити има повеќе титули у последниве 10 години...
А во последната година Ливерпул има највеќе ;)

:pos:

98% во светот не знаат дека постои уште еден клуб во Манчестер освен Јунајтед, а не пак Сити да го поистоветуваат со Манчестер.

А во последната година Ливерпул има највеќе ;)
Ми текнува на времето кога Фановите на Пул ги заебававте за тоа "History Chanel".
Другар, у последни 10 години Манчестер е Син... Не викам дека Манчесетер не беше "Црвен" дооооолго време, ама јебига, смена на генерации ли е шо ли е не знам, само резултатите и титулите кажуваат така. Па и реален муабет да праиме во последниве години и Пул и Сити се каде каде боље клубови од Јунајтед.

Во Лондон како? Си свесен дека никогаш ни сте биле ни ќе бидете на клуб со големина на јуве, реал, барса, баерн, јунајтед, пул? Патем и во втор ешалон сте зад факинг арсенал!

Ми текнува на времето кога Фановите на Пул ги заебававте за тоа "History Chanel".
Другар, у последни 10 години Манчестер е Син... Не викам дека Манчесетер не беше "Црвен" дооооолго време, ама јебига, смена на генерации ли е шо ли е не знам, само резултатите и титулите кажуваат така. Па и реален муабет да праиме во последниве години и Пул и Сити се каде каде боље клубови од Јунајтед.
Љубезно Ви препорачувам да го прочитате постот бр.23325! таму е се' кажано, и на долги патеки впрочем!

98% во светот не знаат дека постои уште еден клуб во Манчестер освен Јунајтед, а не пак Сити да го поистоветуваат со Манчестер.

Ни Фергусон не верува веќе во ова.
Беше така, да, пред 10тина години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom