Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓа Мајкл Едвардс за да преговара за Крос у Ливерпул, Перез му вика „дечко за него 200 милиони“ и Едвардс си оди лут пошто овој не го пушта за 20тина на позајмица и опционален откуп? :D

Едноставно напишиму со реален пример..идиш ти кај мене да ми го купиш точакот и јас ти викам "Бате 5000 денари вреди" и ти да си заминиш изнервиран дека ти понудив реална цена на нешто што е во моја сопственост или дека не ти понудив на рати и позајмици

Едноставно напишиму со реален пример..идиш ти кај мене да ми го купиш точакот и јас ти викам "Бате 5000 денари вреди" и ти да си заминиш изнервиран дека ти понудив реална цена на нешто што е во моја сопственост или дека не ти понудив на рати и позајмици
Ама може точакот е презаситен од тоа што ти го возиш у Битола, сака да биде возен у Скопје :D

Ама може точакот е презаситен од тоа што ти го возиш у Битола, сака да биде возен у Скопје :D

Само во обратна ситуација бидејќи во случајот Скопје е Реал Мадрид, а Битола е некоја сиротина како Интер :D..и плус точакот си има договор па ако му чини нека го земи за тие пари :D

плус точаците од истата серија сите се у ск
епа не може сака и он хахахаха[emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

плус точаците од истата серија сите се у ск
епа не може сака и он хахахаха[emoji846]

Кога си веќе тука, да те прашам (а да не сфатиш ко глумење лудило или генерал после војна, пошто дискутиравме на темава лани), прифаќаш ли дека Арсенал го мења Ливерпул во позиција на „најочаен гигант у ПЛ“? :D

Кога си веќе тука, да те прашам (а да не сфатиш ко глумење лудило или генерал после војна, пошто дискутиравме на темава лани), прифаќаш ли дека Арсенал го мења Ливерпул во позиција на „најочаен гигант у ПЛ“? :D
Овде треба и гигант да го стаиш у наводници.

па делумно
ептен им се погоди заебан распоредов
а еве може и ке се вратат утакмицава у игра

Не знам али тука на Кајгана мислам дека никој не се трескаше за СМС додека од кај интерашиве имаше доста поеќе надежи за Лука :Д

Мада сеа и видов уствари од каде доаѓа ова со фановите на Милан, нормално тоа ќе биде Панче ПОПОНЕ Малдини, ццццццц боже господе шо толку згрешивме да ова теле навива за Милан.

Прегледај го приврзокот 195516

:D
upload_2018-8-18_22-34-10.png

Фелипе Луис сака да си замини од Атлетико, не бил задоволен од минутажата која ка добива бо последно време, јбг Лукас игра во животна форма и греота ќе биди да дреми на клупа, следна дестинација на Фелипе изгледа Псж, преговараат клубовите и се чека само колкава понуда ќе дадат Парижаните со оглед и на годините на Фелипе.

дестинација на Фелипе изгледа Псж, преговараат клубовите и се чека само колкава понуда ќе дадат Парижаните со оглед и на годините на Фелипе.

Кој медиум/новинар го пиша тоа?

Најдов

Не му иде памет на Фелипе, еднаш направи екскурзија, се врати рикверц во Мадрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom