Тортиљи со пржено мелено јунешко со сусам, рендан пармезан, бургер сос, сечкан кромид, краставица и домат.
Прегледај го приврзокот 451383
Прегледај го приврзокот 451384
Бот, да ти дам едну идеју за да ти бидеф дупло поукусни и сочни друг пут кд ке си праиш.
Ја не еду кромид, ама ти си могаја малце да га стаиш у вок таву сс путер, мед и сол за да се карамелизира.
Па тк да га стаиш у тортиљу.
Сецкани патлиџани пред да ги стаиш прво стаи ги у мааалце зејтин,сол, оригано или босилок, да отстои и да пушти водичку па тк ги стаи у бурито/тортиља, сфеедно.
Пред да гу моташ тортиљу, стаи ву тенок слој на павлаку и малце путер.
Наместо краставичке боље комбо ке ти е ситно сецкана марула.
А на крај супер финиш.
Пред да ги замоташ такој, мааалце изрендај кашкавал,а од како ке замоташ, стаи гу па у вок таву и сс путер на тивок оган подзапечи ги од двете стране.
Да зарумени малце.
Резултат, топилница прајслеззз.
Веруј ми ке ти испаднeф боље,поукусни и посочни.
Експерт сам за разноразни бурита, затој ти се надовржа на пост, сори.
: D