Најсмешна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
На "How High" Redman кога мисли дека е дух... :)

Ова не е за тие со слабо срце-мајками влезе во соба и сакаше да викне итна помош одшто не можев да се смирам од смеење.
Цела епизода е топ-АМА причекајте да дојде делот каде cartman скока низ прозор кај butters дома сцената трае едно 5 секунди и е буквално најсмешната работа што ја имам видно во мојот краток живот.

Ова е да се мочаш и да плачеш и да ти искачаат течности од сите делови на телото смеење.
Moжеш да најдеш друг клип од ова?Баш сакам да го видам...А најсмешна сцена ми е од Семоќниот брус, го има клипот ставено повеќе пати на темава

Најсмешните, незаборавни, неповторливи сцени од филмови кои ве натерале да го исфрлите бубрегот или бар каменот од него. Повелете, споделете.

Не можам да ги најдам никаде грешките и смешни сцени од Liar Liar. Се имам смеено до подмочување. :pos2::pos2::pos2:

Кога последен пат се насмеав....тоа беше пред неколку дена на Ајс Вентура (Господ да го благослови Џим Кери за сите оние среќни моменти кои ми ги подарил), и ми текна на оваа легендарна брејк оф сцена, од која неможев да станам едно пола саат после добро смеење.

Ајде, овие што ми паднаа сеа на памет.

И кога сме кај Aјс Вентура, сцената со прозорот :pos: :pos: :pos:

1 саат е и доста е и итн.

Jay and Silent Bob :pos2::pos2:
Колку само ја сакам оваа сцена.

хеххе ја сум се газел од смеење на Rush Hour кога Chris Tucker ќе му побара легитимација на полицајката во пењоар, а оваа му ја покажува значката закачена на прслук...
-Show me the identity card ... :icon_eek: ... Show me again !!!
:pos::pos::pos:

Исто сум се газел од смеење на грешките на Liar Liar :pos:

... А кога сме кај Џим Кери ѕирнете го ова:

и компилација на моменти кои ми го продолжија животот :wink:

:pos::pos::pos::pos::pos:

...then what this motherfucking electron is doing right there ?

леле неможам да се вратам од смеење :pos2::pos2::pos2:, штета што не можам да најдам кога пробуваат да управуваат со хеликоптерот и зборат германски :pos2:

... А кога сме кај Џим Кери ѕирнете го ова:

компилација на моменти кои ми го продолжија животот :wink:

:pos2::pos2::pos2: Ме изнасмеа, дефинитивно Џим Кери е незаменлив...еве:

хахахха кога си го цица палецот :pos::pos:

еее 100% се луди :pos2:

-ииии дали сфаќаш што им рече???
Еј извините за мојов пријател, малку е бавен....градот е натаму!!

Еее позакон филм од овој неам глеано хахахахаха се убив од смеење :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom