T
templar55
Гостин
исламот е штетен!! јас ке ви кажувам дека не е така.
според мене не секој може да биде прав муслиман, и таму е дефектот.
исламот многу често погрешно се сфаќа.
Да ти ја погодам националноста од прва

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека будизмот е поштетен од исламот, не знам дали виде што и се случи на Јапонија пред некое време со цунамито.
И пред тоа имаше еден куп земјотреси.
Да ти ја погодам националноста од прва)
Религиите кои перат мозоци се штетни. Не е исламот, не е христијанството, не е будизмот... Тие што ги извртуваат религиите за свои цели. Оној Јашари кој загина во скопска училиште беше христијанин кои се бореше против муслимани кои ги нападнаа неговите другари христијани а? Не. Тоа е доказ дека религијата или нацијата немаат некаде тло за ширење на меѓусебна омраза.
Sent from my ST21i using Tapatalk
И во 10% од случаите ќе прикажете дека исламот не е штетен.исламот е штетен!! јас ке ви кажувам дека не е така.
Во Велес, Струга, Поглог итн. торбешки села преку ноќ станаа албански, турски, босански...Tu quoque... Ирелевантно е како тоа ти си „разгледал неколку списоци“ па врз основ на тоа шириш одредено познавање и го издигнуваш на ниво на веродостоен факт..
јас работам секојдневно со тие факти..
Не е тоа дискусијата.Те прашав..
„Пред да почнеш да ме цитираш напишав „Ако речам - Сите христијани се идиоти неписмени“, и еве сега да кажам дополнително дека „Сите христијани и муслимани се идиоти неписмени“, и тоа го потврдувам со лично искуство, дали врз основ на тоа искуство, овие две реченици мора по дифолт да се земат како релевантен и вистинит факт? “
Не умираат заради исламот. Туку од болен испран ум кој мисли дека го велича исламот со таква смрт.И во 10% од случаите ќе прикажете дека исламот не е штетен.
А што правиме со останатите 90% каде ради исламот луѓе умираат каде исламот е штетен?
Sent from my telephone
Другар, ти си еден од најголемите хипокрити на форумов, збориш за некаков си патриотизам, за тоа како религијата била личен избор, како не чинело луѓето да се делат, а од друга страна изгорен си за Црна Гора/Србија, мислиш не се приметува?
Така да не не замарај со твоите селективни анти националистички/квази либерални ставови, кога ти самиот си еден од нив, и тоа поголем од многу тука, а јас сега фино лепо ќе те ставам на игнор.
Во Велес, Струга, Поглог итн. торбешки села преку ноќ станаа албански, турски, босански...
Како е тоа возможно ?
Не е тоа дискусијата.
Јас ти велам торбешите не се чувствуваат Македонци ти ми ги пишуваш овие неповрзани работи. Прати малку.
Не бев роден.Каде беше да се грижиш за нив во времето кога цветаше наталитетот кај правите македонци???
Врти сучи што не се дешава тоа кај нас Христијаните, туку само кај муслиманите се дешава.Не умираат заради исламот. Туку од болен испран ум кој мисли дека го велича исламот со таква смрт.
Sent from my ST21i using Tapatalk
И во 10% од случаите ќе прикажете дека исламот не е штетен.
А што правиме со останатите 90% каде ради исламот луѓе умираат каде исламот е штетен?
Sent from my telephone
Не бев роден.
Толку многу муслимани се разнеле? Правиш разлика меѓу фанатик и верник?Врти сучи што не се дешава тоа кај нас Христијаните, туку само кај муслиманите се дешава.
Ај да речеш 10 души прават да изгледа исламот штетен, ама ова половина и повише од исламските верници го прават![]()
баш за исламот умреле како да не.
епа изгледа не ме сфаќаш јас зборам за правиот ислам.
а не шиитскиот ислам. низ скоро сите арапски земји владее шиитска власт.
кои ги подржуваат многу јаки држави Русија. Сад, Израел, Франција итн
баш за исламот умреле како да не.
епа изгледа не ме сфаќаш ЈАС ЗБОРАМ ЗА ПРАВИОТ ИСЛАМ.