Македонец премина во Ислам

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Кој.. Ти?! Ма нееее.. се лажам.... како можев да згрешам, немогуче.. ма ни је ваљда! :eek::eek::eek:

- Лаки мало нервозан, а? :D

Абе исто ко Нострадамус... он дрвел и дрвел и дрвел дека ќе има Трета Светска Војна,, ама.. нешо друго излезе....

Дик Чејни.. тоа е клучот.. Дик Чејни ;)

П.С. Додатен хинт - „И баба да имаше едно таше, ќе ја вика дедо....“

Извини ако те погоди истината што ти пишувам ама тоа е што да ти правам кога немаш доволно аргументи што да ти правам.Живеј некој свет во фантазиии и нереалности и бегај соочување со реалност.
Последниве години кој извршува самоубиствени напади кој проведа Џихад кој пере млади мозоци дека Алах ке им плати на сите кој вели дека само еден Бог постои а тоа е Алах кој убива Христијани и други кои не приступат кон Исламот.По се изгледа си муслиман па нејкеш да прифатиш реалност и со такво размислување или некој забеган пацифист.
Изгледа не знаеш што е војна по дефиниција па збориш глупости прочитај Судир на Цивилизации па ке ти биде јасно каква војна ке се води.
И те ставам на игнор што сакаш пишувај

Да кажам дека си глуп како шахта, би ги навредил шахтите. Исламот е срам за цивилизацијата, гној.

Ти си болест која треба да се истреби со антракс.

Сега приметуваш омраза?

Islamot кој како си ја сваќа, а ти сигурно сум дека најлошо ја сваќаш, ма да не зимаш да се разнесуваш како некои што прават ;)

pa covekot si ja sfatil vistinata, koja e jasna kako solza.
kolku i da ve boli vas makedoncite. islamot ke dominira i vo makedonija za brzo vreme.
Вистината која е јасна како солза е дека вие не се устручавате да лажете, манипулирате, подмитувате и придобивата малоумни и изгубени души, мислејќи дека силата е во бројноста. Токму поради тоа, оџите во џамија ве учат да се множите и да правите што повеќе деца, затоа што тоа е единствениот начин да се зголеми бројот на муслимани. Примери за тоа имало на форумов и надвор од него колку сакаш. Во изминативе години имав прилика да ги прочитам најдебилните постови било кога во мојот живот, во врска со предходно кажаново. На крајно провиден и неинтелигентен начин се правеа обиди да се претстават познати фаци како конвертити. Па така Гагарин го направивте муслиман и тврдевте дека слушал езан од орбитата. По него следеа Ајнштајн, Жак Кусто, Витни Хјустон...и ред други. Кога тврдење по тврдење ви беше побивано, наместо да се скриете и да пропаднете во земја, премолчувавте и продолжувавте со некој друг бисер. Речиси идентична ситуација е со темата "научни чуда во Куранот", тема чиј наслов сам по себе е контрадиција и тешка глупост, да не зборувам за содржината.

Така да, ти можеш да се тешиш до утре дека исламот ќе доминирал, но тоа може да се случи само во еден случај - ако настане зомби апокалипса и сите останат без мозок.

Си разгледал кои организации кружат низ струшкиот регион во доминантно торбешки села ? Си разгледал колку луѓе со 3/4 пантолончиња и бради се шетаат низ тој регион ?

А од Струга си а?

ццццц.. ах..

Шо ти направи за сиве овие 20 години да спречиш вакви работи? Него дојде јајцето на газот, па сеа на форум ти текнало...

Еве ти бонус, прочитај како Омер ел Фарук и Соул-оф-Спејс (торбеши) се исмеваа со децата убиени кај Смилковското езеро.

Ох леле.. дошло до Омер ел Фарук и Соул оф Спејс.. као тие да се најбитниот фактор во државава...и у светов.. толку многу и со нив се имам расправано, као и со секој друг фанатичен „верник“ овде, шо веќе преку тасета ми е дојдено.......

А тоа што се исмевале со „ децата убиени кај Смилковското езеро.“ можам и да го замислам муабетот...

Као у подфорум историја коа ќе се `рчнеме со „бугарине“...

Си видел кој се' се декларира Албанец, Турчин, Босанец при упис на факултет само за да ќари државна квота ? Следните уписи, разгледај ги малку списоците за малцинските групи...

А ти си ги видел? или од памет зборуваш?
Или сега си се упишал на факултет, па нешто како не те примиле, па си нервозен?

До кога бе со вакви ствари .... наведувате податоци и ги издигнувате на ниво на сериозни факти, без при тоа да ги потврдите, а при тоа истите ги кажувате као „лично искуство“...

Пред да почнеш да ме цитираш напишав „Ако речам - Сите христијани се идиоти неписмени“, и еве сега да кажам дополнително дека „Сите христијани и муслимани се идиоти неписмени“, и тоа го потврдувам со лично искуство, дали врз основ на тоа искуство, овие две реченици мора по дифолт да се земат како релевантен и вистинит факт?

a mozebi ti ne se osekas kako makedonec, izvini
Од прееска читам што пишувате со Ставро.

Збориш за братство, пријателство и дека он не се чувствува како Македонец.

Тоа е една глума која ја ширите насекаде и искрено доста ми е од сите оние реклами кои викаат дека муслиманите им се пријатели на Христијаните.

Исламот е штетен.

Ти ќе речеш лага е, но не..... во сите оние земји во кои владее исламот или кај и да допре настанува некоја штета.

Извини ако те погоди истината што ти пишувам ама тоа е што да ти правам кога немаш доволно аргументи што да ти правам.Живеј некој свет во фантазиии и нереалности и бегај соочување со реалност.
Последниве години кој извршува самоубиствени напади кој проведа Џихад кој пере млади мозоци дека Алах ке им плати на сите кој вели дека само еден Бог постои а тоа е Алах кој убива Христијани и други кои не приступат кон Исламот.По се изгледа си муслиман па нејкеш да прифатиш реалност и со такво размислување или некој забеган пацифист.
Изгледа не знаеш што е војна по дефиниција па збориш глупости прочитај Судир на Цивилизации па ке ти биде јасно каква војна ке се води.
И те ставам на игнор што сакаш пишувај

Не сум муслиман, нит сум христијанин.. а најмалку па пацифист... ( и каква врска има сето тоа побогу! :confused: )

атеист сум... а можеш на игнор да ме ставаш колку сакаш.. тоа е твој личен избор, исто како што е личен избор на Охриѓанецот шо прешол у ислам......

А од Струга си а?

ццццц.. ах..

Шо ти направи за сиве овие 20 години да спречиш вакви работи? Него дојде јајцето на газот, па сеа на форум ти текнало...
Tu quoque не е валиден начин на аргументација, тоа што јас сум направил е ирелевантно. Само констатирам факти.

И не, не треба да си од Струга за да го знаеш тоа. Доволно е да се информираш. Од Скопје сум.

А ти си ги видел? или од памет зборуваш?
Или сега си се упишал на факултет, па нешто како не те примиле, па си нервозен?
И повторно, Tu quoque е невалиден начин на аргументација. Тоа дали мене ме одбиле или не, е ирелевантно.

Сум разгледал неколку списоци и генерално торбешите се пишуваат Албанци заради поволностите.

Тоа е една глума која ја ширите насекаде и искрено доста ми е од сите оние реклами кои викаат дека муслиманите им се пријатели на Христијаните.

Исламот е штетен.

Ти ќе речеш лага е, но не..... во сите оние земји во кои владее исламот или кај и да допре настанува некоја штета.
Религиите кои перат мозоци се штетни. Не е исламот, не е христијанството, не е будизмот... Тие што ги извртуваат религиите за свои цели. Оној Јашари кој загина во скопска училиште беше христијанин кои се бореше против муслимани кои ги нападнаа неговите другари христијани а? Не. Тоа е доказ дека религијата или нацијата немаат некаде тло за ширење на меѓусебна омраза.

Sent from my ST21i using Tapatalk

Исламот е штетен.

исламот е штетен!! јас ке ви кажувам дека не е така.
според мене не секој може да биде прав муслиман, и таму е дефектот.
исламот многу често погрешно се сфаќа.

Прочитај го постов. Многу работи појасни ќе ти бидат.
Еве, државата ништо не направила за мене. Нити работа ми дава, нити можности за наоредување на било какво поле, нити саглам здравство ми обезбедила, ништо...
Нив им викале во школо дека се торбеши па се увредиле, немој молим те. Јака причина да се откажеш од идентитет.

Целиот пост е булшит, но од ова паднав...

Мислам дека будизмот е поштетен од исламот, не знам дали виде што и се случи на Јапонија пред некое време со цунамито.
И пред тоа имаше еден куп земјотреси.

Tu quoque не е валиден начин на аргументација, тоа што јас сум направил е ирелевантно. Само констатирам факти.

И не, не треба да си од Струга за да го знаеш тоа. Доволно е да се информираш. Од Скопје сум.

И повторно, Tu quoque е невалиден начин на аргументација. Тоа дали мене ме одбиле или не е ирелевантно.

Сум разгледал неколку списоци и генерално торбешите се пишуваат Албанци заради поволностите.

Tu quoque... Ирелевантно е како тоа ти си „разгледал неколку списоци“ па врз основ на тоа шириш одредено познавање и го издигнуваш на ниво на веродостоен факт..
јас работам секојдневно со тие факти..

Те прашав..

„Пред да почнеш да ме цитираш напишав „Ако речам - Сите христијани се идиоти неписмени“, и еве сега да кажам дополнително дека „Сите христијани и муслимани се идиоти неписмени“, и тоа го потврдувам со лично искуство, дали врз основ на тоа искуство, овие две реченици мора по дифолт да се земат како релевантен и вистинит факт? “

Tu quoque?

Quid quo pro ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom