leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Арно де. Чим сакаш да сме исти, заедно, глобализирани, ај ние во Маусдонија да прифатиме ислам, да славиме нова година по бегството на Ресулахот и сл. Зошто да се делиме пак ние од сите христијани и муслимани, па ќе глумиме православни.
Ама знајш кој е одговорот во нашиот случај?
„Држи се до своето“ - она што баш го посочи ти ко глупост.
не знам зошто нејќиш самата да си признајш дека ова од КСА е попозитивно од било што направиле низ историјата.
Ама знајш што? Истиве аргументи твои ќе ти ги дадам во некоја следна прилика кога вакво нешто или слично ќе биде поврзано со Маусдонија или Гоцевава раса.
Па ќе видиме дали е убаво да не изеде глобализацијата, или да си имаме и нешто наше.
Ги мешаш брзините. Јас нова година 30 години ја славам на таа вечер. Јас правилото кога да се слави Нова ниту го измислив ниту го менувам. А ова твоево е класично како што и го опишав, после 30 години сега ти текна дека несакаш Нова да ја славиш на 31 ви. Јеее апа сме напредни контра ќе идеме на се, кој е како нас. Јебем ти Нова на 31ви ќе ја славам на 1 Мај оти јас сум хејтер тит ќе ми јадат јее. Потсети ме исто да те цитирам секаде и со овој исказ, за позитивна одлука на Саудиска, глобализација сакс дајте тнт јас частам.