Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

iceman напиша:
После Велес 260км/ч:vozbud: а во урбани услови автокоманда 160км/ч од пластичарите спрема континентал :nesum:
Што е тоа 260 шо оди, а кое си го возел?

Pa okolu 200 so Mercedes CLK 250

како што е насловот на темата со која брзина сте возеле а не сте се возеле искрено јас сум возел со 95 најмногу и тоа со ЈАМАХА АЕРОХ 50 кубика мотор :)

50 кубика 95км/ч?!

у прва брзина имам возено до 60 km/h. а у петта до 220 km/h

Абе ај кажувајте со што машина сте ги постигнале тие брзини.

215 so audi 3-ce auuuuuuuuuuuuuuu vozenjeto bese ludnica :)

210 со WV Passat Valiant 1.9 TDI
54986_2.jpg

ваков ист само бел

Taka taka, samo vie priznajte si, ja sve to da zapisem, pa posle po edna prijava, puta 4000-12000 plus gratis zabrana, e ednakvo na :sekss: :sekss: :sekss:

dungeon master напиша:
Taka taka, samo vie priznajte si, ja sve to da zapisem, pa posle po edna prijava, puta 4000-12000 plus gratis zabrana, e ednakvo na :sekss: :sekss: :sekss:

хехехе

А ние на полицијата смееме да пишуваме казни...последниот пат после 3-та наплатна рампа Велес - Скопје...возев 120...еден Крајслер кога ме профучи...и тоа без уклучени сирени...него казна кој ќе му пише...:nenene:

dungeon master напиша:

А им веруваш на добри 60% од ова што го читаш?
Бај д веј, и ти си бележан :). те фанав на радарот!

Jas kaj aleksandar palas, so mojata laguna 150 km na cas.a so opel li bese vozevme 200 km na cas na avtopat.

Volkswagen напиша:
хехехе

А ние на полицијата смееме да пишуваме казни...последниот пат после 3-та наплатна рампа Велес - Скопје...возев 120...еден Крајслер кога ме профучи...и тоа без уклучени сирени...него казна кој ќе му пише...:nenene:
Abe toj sto vozel brzo ne si primetil deka mu rabotelo rototo i sirenite :pos2:

Хмм...треба да си купам од Веро ротационо светло јас :) хехехе

Струмикс напиша:
А им веруваш на добри 60% од ова што го читаш?
Бај д веј, и ти си бележан :). те фанав на радарот!
Pisi si ti, trpi hartija :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom