Брат/Сестра

Имам брат 4 години поголем , сеа не е тука на екскурзија е доѓа утре сабајле и ја се молам да му се распие автобусот и да остане уше 1-2 сеа у белград е -.- ајде уше 400 км има фора да се расипе ианче коа ке дое го наебав

Имам брат 19 години е, често го изазивам како помалечок кога го тепам на покер :) кога имавме 1ком се се каравме, му позајмував пари а не му вракав и тоа има многу случки од животот со братми што сме ги доживеале и неможам сеа да си го претставам животот без него :)

imam 3 sestri i so site se slagam prilicno dobro :)

Имам брат 2 години помлад од мене, и одлично се слагаме... во боксот;)

имам сестра 12 години помала од мене, а сакав да сме тука со годините:toe:

Немам ништо...:(
пуста судбина:zid:

јас имам брат 3 години и 1 месец е поголем:icon_bigg порано ко бевме помали се каравме секој ден-дома секој ден војна имаше ама еве од пред 3 години отиде во ск на факултет и сам дома:icon_conf за сложување ретко да се сложиме оти јас скорпија не попуштам а тој вага :pos2: друго не знам шо да кажам само тоа што денес беше дома и пак отиде во ск-че дојт за една недела и пак :angry1::duel::angry3::zlo:

Иам брат 1 год помал и тешко ми е... -.-
работава е повеќе од тепање дома за компјутер, треба родител да му бидам...

Имам сестра 4 години поголема

Ја неам ни брат ни сестра ама затоа имам PC:pos2::pos2:.Абе уживанција

Имањето на сестра ве прави подобра личност

Растењето со барем една сестра го намалува чувството на осаменост, вина и страв, а исто така ја зголемува и самодовербата – покажало истражување во кое зеле учество 400 семејства со најмалку две деца.

Без разлика дали сестрата е постара или помлада, таа ја поттикнува желбата за великодушност и го намалува ризикот од депресија.

Истражувачите откриле дека иако и браќата имаат слично влијание, сестрите влијаат многу повеќе на животот во семејството. Девојките ги охрабруваат семејствата да бидат поотворени, проблемите да се споделуваат и да се решаваат заедно.

Имам брат 5 години кој е постар од мене.Порано го нервирав,ама сега се смирив затоа што ми падна жал.
Сега ке оди во Словенија на Факултет и ке немам со кој да учам математика,да се карам.
Многу ке ми фалииииии:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Но,ќе си се гледаме преку Skupe со камера.Но ни најдобриот другар не е исто како брат

>>ManNi[A]cC<<;3729708 напиша:
Имам брат 5 години кој е постар од мене.Порано го нервирав,ама сега се смирив затоа што ми падна жал.
Сега ке оди во Словенија на Факултет и ке немам со кој да учам математика,да се карам.
Многу ке ми фалииииии:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Но,ќе си се гледаме преку Skupe со камера.Но ни најдобриот другар не е исто како брат

Брат си е брат никој не може да го замени, но сепак ќе бидете во контакт. А тоа што е далеку можеби и ќе направи да го засакаш уште повеќе :)

Имам брат 3 год помал, и многу си го сакам (зашто ме слуша:))

Сестра, 7 години поголема од мене. Yea-Yuh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom