Брат/Сестра

немам ни брат ни сестра...а баш би сакала да имам...вака сама ми е глупо...неубо...досадно :\...друго би било да имам сестра/брат зш стварно на моменти се чуствувам многу осамена...мајка ми на работа,татко ми на работа аа ја дома сама цел ден ко шудрица :(

Те сфаќам јас имам помала сестра,ко помали се тепавме мн сеа само се нервираме така чат пат :) а ти ивона барем имаш другарки нели иако не е тоа тоа :):smir:

Сестра.
Ја гаѓам со чаши, пегли, папучи, па малце на тераса боса да шета.
Ептен ја јачав.
Сеа не смее да ми писне.

Сестра, постара. Некаде далеку во Малешевијата :icon_lol:
Се зезам. Постара од мене 4 години и мажена in the middle of nowhere (Читај:Берово). Пред да се омажи одвај чекав да останам сама, а сега ми фали ненормално. Висиме на телефон по пола саат во денот, но не е тоа тоа... :(

Полусестра

Полусестра - ретко ја гледам (помлада од мене 7 години)
Не ми недостига
Немам што повеќе да додадам

немам ни брат ни сестра...а баш би сакала да имам...вака сама ми е глупо...неубо...досадно :\...друго би било да имам сестра/брат зш стварно на моменти се чуствувам многу осамена...мајка ми на работа,татко ми на работа аа ја дома сама цел ден ко шудрица :(

Исто.. би сакал да имам нешто и досадно овака сам... едино кога сум сам викам другари :smir:

Аууу имам поголем брат :nerv: ехх поголем 6 месеци...ќе се испколиме некој ден ако не земаме уште еден компјутер. Супер ми е со брат ми има разбирање братска делба патики, руби ово оно...си помагаме еден на друг во секакви ситуации но компјутерот ни е слаба страна...сум се прашувал како би било наместо брат да сум имал сестра :pipi: и повеќе пати слушам дека најубаво било да имаш поголем брат :baeh:

Сестра..поголема 2 и пол години...
-ко мали се кршевме од ќотек...се кубевме за коси и си мававме шамари..А сега тоа више го нема..знаеме само некад да се скараме што е многу нормално...се си кажуваме и многу сме блиски...си даваме совети една на друга......таа ми е најдобра другарка.....и многу си ја сакам ! <3

Аууу имам поголем брат :nerv: ехх поголем 6 месеци...ќе се испколиме некој ден ако не земаме уште еден компјутер. Супер ми е со брат ми има разбирање братска делба патики, руби ово оно...си помагаме еден на друг во секакви ситуации но компјутерот ни е слаба страна...сум се прашувал како би било наместо брат да сум имал сестра :pipi: и повеќе пати слушам дека најубаво било да имаш поголем брат :baeh:
човек како може да е постар 6 месеци? иначе и јас се прашувам како е да имаш брат наместо сестра..и сите викаат дека е поубаво поголем брат зошто секад те брани..и се чуствуваш заштитено...а за компјутер и јас со сестра ми се препуцавам..тоа е...интернетов ни ја зема малдоста..:]

човек како може да е постар 6 месеци? иначе и јас се прашувам како е да имаш брат наместо сестра..и сите викаат дека е поубаво поголем брат зошто секад те брани..и се чуствуваш заштитено...а за компјутер и јас со сестра ми се препуцавам..тоа е...интернетов ни ја зема малдоста..:]

Хахах сите ме питат истото прашање, па касно беше кога попстирав и наместо 6, 9 сум напишал нели од десната страна на тастатурата 9 и 6 се едно под друго па...печатна грешка :)
инаку да да во право си интернетот ни ја зма младоста :pos2:

Хахах сите ме питат истото прашање, па касно беше кога попстирав и наместо 6, 9 сум напишал нели од десната страна на тастатурата 9 и 6 се едно под друго па...печатна грешка :)
инаку да да во право си интернетот ни ја зма младоста :pos2:

мислиш наместо 9, 6 си пишал? :pipi:

....Иам сестра! Помала од мене 6 години ...И коа ме нервира ја јачам..тортура!
Иначе не би можела без нејзе...Не би имала со кој да се карам, тепам, смеам, нервирам........

А и иам и двајца братучеди први!...Али блиски ми се и ги осеќамм исто као мои Браќа!!!!:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom