Брат/Сестра

Не можам да не ја пуштам.Ќе и вриска на мајка ми, а нормално поголемите секогаш се криви за се`.Да го средам само моето да, добро, но нејзините ствари ги има многу повеќе низ соба, а искрено не можам да седам, гледам тв или играм на пц доколку бар 85% не е средена собата:nesum:.
Eпа договорете се наизменично да средвите, еднаш ти еднаш таја. И аку не средит ко ќе е на ред и та нек не смејт да сејт на компјутер и да излегвит. Ние така прајме со сестра ми.

Имам сестра постара од мене 4 год. Како мала бев многу напорна и плачев за да ме носи со неа кај и да оди а сега одлично се сложуваме. Ретко се расправаме, а кога се расправаме тогаш тоа е за ситници на пр. кој да свари кафе.
Многу сме блиски и слични (физички) дури имаме и ист глас :).Паметам еднаш јас му раскинав на еден нејзин дечко по тел. затоа што неа и беше жал :) :pos2:

Имам сестра , помала е од мене 5 години. Порано нонстоп се расправавме и нормално јас како поголема секогаш бев крива. Сега не се караме толку у добри односи сме :) Некогаш знаеме да се скараме за кој да седи на комп. ама у глобала ок е :pipi:

Имам сестра, помала од мене година дена, мала разлика но големи проблеми, како помали знаевме на мајками цел сервис да го искршиме, летаа по дома тањири, лажици, тенџериња, главно предмети од кујна, сеа демек постари не се тепаме но се караме у просек еднаш неделно кавги од типот не ми разместувај ствари низ соба неможам да се снајдам (собава мора да е хирошима трети дел зш нема да можам ништо да си најдам) :) и да...премногууууу си ја сакам :) :back:

Имам брат 8 години постар од мене се се караме.:)

Имам брат 2 год. поголем од мене и нон-стоп се караме бидејки тој е за реал, а ја сум за БАРСЕЛОНА :smir:

imam sestra 4 ipol godini pomala od mene,i zovotot bi go dala za nea si ja sakam najmnogu na SVET! :back:

Имам брат 3 години постар од мене...
Некогаш навистина знае да ме извади од кожа..
Најчесто се караме поради седењето на ком.
и секогаш јас сум крива али ок..
Пак си го сакам! =))

имам три сестри.. сите се поголеми од мене... најмалате е поголема од мене 4 год.. средната е 2 год поголема од најмалата и најголемата е 3 год поголема од средната ..( се збунивте? ) лол сите се омажени така да се кулирам дома сам :nesum:

имам три сестри.. сите се поголеми од мене... најмалате е поголема од мене 4 год.. средната е 2 год поголема од најмалата и најголемата е 3 год поголема од средната ..( се збунивте? ) лол сите се омажени така да се кулирам дома сам :nesum:

Газда си сега дома ..уживаш ...таа најмалата значи има 20 год. а омажена .. брзо отишла у брак ...:vozbud:али ние машките увек касниме

:pos2:
Газда си сега дома ..уживаш ...таа најмалата значи има 20 год. а омажена .. брзо отишла у брак ...:vozbud:али ние машките увек касниме
баш газда сум ејј.. замисли пред прават нешто дома ме прашуваат мене хахах :pos2::pos2: така е со девојките... само што побргу да се шутнат од дома хаххаа

имам братче помало од мене 8 години.

Иам 2.5 годинки помала сестра ...
и ја мразам највише на свет!
Ја фаќа тоа пубертетот .... и вришти пишти низ дома .. се праи газда ..
никого не слуша ..се инаети .. се противи ..
да фатиш да ја лупнеш од земја е.

имам брат постар од мене 5,5 години :) , помалиот 2 години помал ( и е мојот надобар другар на светов :back: ) помалата сестра е 8 гофини помала од мене а најмалата е 10 помала :)

ама супер ми се си ги сакам сите :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom