Брат/Сестра

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Iam sestra pomala od mene 3 godini i skrzava e ko cigan,preeska mi dodade 5 den za cigari i od gs mi gi izvadi:toe::toe:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Брат 2 години постар.. добар човек .. само лесно се нервира ,
али највише го поштуем.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Имам помала сестра 6 години. И моите другарки имаат сестри и браќа на иста возраст како неа па каде и да појдам мора и она со мене да оди...:toe:
Морам да и попуштам зошто мајка ми секогаш вели..."Остави ја помала е." Баш вчера се скаравме па си заработев казна и ме изнервира многу...
Се наоѓаат денови кога многу добро се согласуваме. Ми прави смешки играме заедно игри и слично. Многу ја сакам.:pipi:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Имам помала сестра [цели 7 год помала] и според мене сме многу различни иако некои го тврдат спротивното. Некогаш ептен ептен ме нервира али многу си ја сакам.:smir:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Имам постара сестра од мене само 18 месеци , односно година ипол.И ние сме како црно и бело.Воопшто не си личиме , ни на изглед , ни во карактер.Но, една ми е , си ја сакам :pipi:

T

theTinule

Гостин
Имам брат...поголем едно 4.5 години...
Многу лесно се нервира дечкото. Агресивац велики. Иначе топ е коа ќе ти пререче некој нешо доаѓа брат ми и му вика: Ти уше еднаш да си ја чепнал сестра ми и ќутек ќе јадеш :) Закон:) хахаха

Коа ме буди насабајле ме нервира и коа ќе ми го исклучи компјутерот од чиста мира...е тогашшшш...ми пукаат нервите :) :)ама одма ми поминува...Закон е бе! :smir: :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сестра 12 години тазе наполнети.
Не можам да ја трпам!Ајде сфакам пубертет и сето тоа, но никако да научи за одговорност, барем делот кога е собата во прашање.Порано ептен се рчкавме, сега поретко али пак ги има тие моменти.
Едно прашање и совет, пошто веќе пробав се мислам за да ја скротам.
КАКО да ја натерам да си го мести креветот и да очисти бар дел од собата?!
Се што праи е, станува, глеа телевизија, јаде и иде надвор.Попладне ќе се врати на саат време и потоа пак заминува.Со тоа скоро секогаш собата останува на мене а мене ми е више мука од средување место неа.Молим вас за одговор, полудев:).

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
иам сестра 6 години помала од мене... порано ептен се тепавме... сеа само јас ја тепам... хахах шала на страна ич не слуша и ме нервира... ама живот би дал за неа без размислување... ај ваљда ке ја дотерам на памет до 18че...хахахах

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Сестра 4 години П0малАааА...:tapp:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
имам брат 10 години помал од мене и сестра поголема 2 години и се натпреваруваат кој е по луд...како и да е грозно е во средина xD

D

dh00|

Гостин
имам брат 10 години помал од мене и сестра поголема 2 години и се натпреваруваат кој е по луд...како и да е грозно е во средина xD
те жалам еј:pos2: иначе поздрави ја сестра ти...и речи и друг пат да не ме бара :pos::pos::pos::pos:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
брат 9 години

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
е тоа веќе би било занимливо да се погледне ! ! ! :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Сестра 12 години тазе наполнети.
Не можам да ја трпам!Ајде сфакам пубертет и сето тоа, но никако да научи за одговорност, барем делот кога е собата во прашање.Порано ептен се рчкавме, сега поретко али пак ги има тие моменти.
Едно прашање и совет, пошто веќе пробав се мислам за да ја скротам.
КАКО да ја натерам да си го мести креветот и да очисти бар дел од собата?!
Се што праи е, станува, глеа телевизија, јаде и иде надвор.Попладне ќе се врати на саат време и потоа пак заминува.Со тоа скоро секогаш собата останува на мене а мене ми е више мука од средување место неа.Молим вас за одговор, полудев:).

Не пуштај ја да излезе додека не си среди собата...или пак среди си го само твоето...:toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Не пуштај ја да излезе додека не си среди собата...или пак среди си го само твоето...:toe:
Не можам да не ја пуштам.Ќе и вриска на мајка ми, а нормално поголемите секогаш се криви за се`.Да го средам само моето да, добро, но нејзините ствари ги има многу повеќе низ соба, а искрено не можам да седам, гледам тв или играм на пц доколку бар 85% не е средена собата:nesum:.

Kajgana Shop

На врв Bottom