Златен Глобус 2014

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да признаеме 2013 најдобра година од 2004 за телевизиите кога се појавија најголемите три хита понатамошните години Lost, Desperate Housewives и Grey's Anatomy за ABC, минатата година исто беше со откритија на толку нови брилијантни серии на кабловските мрежи. За филмови да не зборувам, имавме фантастична година. Толку нови свежи идеи за серии, секоја чест, за филмовите ми сметаше тоа што повеќето беа базирани на вистински настани, но се надевам 2014 уште подобра во секое можно поле!
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 02:14 ---
овој не сецка http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=37110

Првата награда преценета (n)

Го немам гледано American Hustle ама m8 i swaer if jen wins da bloody oscar....

Џенифер Лоренс зеде Глобус, јеееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Абе ајде, црнката од 12 years, Џулија која сигурно била врв во August, Sally Hawkins? Па сите три глумеа подобро т.е ликот им беше подобар од на Лоренс, јес да си ја сакам и јас многу, но ова е преценето.

Е па честит нека и е..
TfX48hJ.gif

dJJiIOi.jpg

iVEEZpuM4OJJ8.gif

Џенифер љубави моја:love:
@џимеј

Не го спорам талентот, ама Лоренс ми е Ен Хетевеј од претпрошлата година. Сегде ја имаше, ја скрати косата, мање више тој некој е стилот. Ко шаблон некој. Дали затоа што секаде ја имаше, некако ми стана одбивна.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 02:23 ---
Двата претходни линкови ме зезаат. Дај помогнете. :(

Behind the candelabra- И повеќе од заслужено(y)(y)

Не го спорам талентот, ама Лоренс ми е Ен Хетевеј од претпрошлата година. Сегде ја имаше, ја скрати косата, мање више тој некој е стилот. Ко шаблон некој. Дали затоа што секаде ја имаше, некако ми стана одбивна.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 02:23 ---
Двата претходни линкови ме зезаат. Дај помогнете. :(

http://www.stream2watch.me/live-tv/nbc-live-stream Одбери стрим 3.....

Ова Top of the lake ми се иде уште сега да го симнам, чим ја обожавав Rectify ова сигурно е исто врв. Sundance каналот :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom