Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ајде ... Од познативе ретко кој има вкус за стил ... па ајде да ги искритикуваме/пофалиме малку оние кои заслууваат ... Иде на тој принцип што некој ќе стави слика-и и вие ќе оценувате ... Па бујрум :zlo:

guccibag.jpg

hillarybelt.jpg

48.jpg

guccibag.jpg

кој да оценувам? само хилари или ?
ај хилари..ми се свига маичката ланчето и фармерките па и сандалите....али чантата не ми се свига...како беше тоа...какви папучи таква ташна м?оцена оц 1-5....па 4

hillarybelt.jpg

убава цела комбинација али пак направила грешка кај чантата...или едноставно мене не ми се свига...оцена 4

48.jpg

паааа...убаво...посебно маичката...нежничка онака опуштено ми делува...баш сакам да видам што носи на нозете али тоа е.....оцена 5...

guccibag.jpg

во глобала хилари е ок,,само малце сандалите или што и да носи на нозете

hillarybelt.jpg

па хммм...мислам дека може и она подобро...некако не знам не баш добро ускладено али ланчето ми се свиѓа....
48.jpg

не ми се свиѓа тоа ко ташничка што и е и розовиот детаљ на маицата..не е баш најсјајно али може да пројде

па вака

guccibag.jpg

на оваа слика не ми се допаѓа некако многу ми е секојдневно обично оценка 2,5 инаку ми се допаѓа типката како е облечена што е од лево од неа
hillarybelt.jpg

овде е супер само чантичката ја утнала значи чиста 5
48.jpg

мислам дека маичката не и одговара на панталончињата што ги носи а и двете како да ѓи наречам ...огрлици не и одговараат зашто едната е многу нежна што и стои а другата е многу груба и не се софпаѓа со маичката

токлу од мене :salut:

guccibag.jpg

Изгледа, ок, ама сепак не сум нешто воодушевена од комбинацијата, премногу лачиња на едно место...некако пренатрупано ми изгледа. 3

hillarybelt.jpg

Е ова веќе ми се допадна многу, немам што да забележам...супер! 5

48.jpg

Е овде маичката многу многу ми се допадна ама не одговара со ташната и со едно од ланчињата, така да можела да направи и подобра комбинација. 4

guccibag.jpg

Ништо не ми се свиѓа тука ... све ми боје лепо стоје, плус некако баш клошарски изгледа ... ако корегирам, многу ќе е ... други кондурчиња, други ланчиња, друга ташна дефинитивно ... кога ќе видиш, подобро цела да се пресоблече.:uvo:

hillarybelt.jpg

Кога би го немала каишот кој не и одговара на ништо, ташната која не и е баш за на таков стил, обетките кои се пренападни, како и тоа на глава со грда боја кое ептен спортски делува, би била супер.

48.jpg

Тука ланчињата и ташната кварат просек ...
Некој сакаше да знае што има на нозе? Да претпоставам ... сигурно се црвени сандали.:toe:

Мразам плавуши ама ќе и дадам една 3ка :)

guccibag.jpg

Косата и е супер. Ланичињата воопшто не и требале, пренападна е со нив. Блузичката е ОК, ама не во оваа комбинација. Ташната е утка тотална, а и доле влечките, балетанките, што и да се.:tapp: Фармерчињата се просек, нормални. Се на се гледано комбинацијава е што најдов облеков. Се е натрупано и дефинитивно не убаво и не вкусно. :uvo:

hillarybelt.jpg

Тука највеќе ја доловува суштината на гламур, ''свет на познати'' од сите три слики, ама пак не вклопила се како што треба. :nesum:Онака е шик комбинацијава. Ама сепак не би ја ставила ташната, и друг партал на глава, барем друга боја да бил. :helou:Другото е се супер, ама не е баш за Хилари, оти е нежна. Обожавам ваков стил. Е и да напоменам женско дај вади го црвениот лак од ноктите, не одговара, а глеам на секоја слика е со исти нокти ... :zver:

48.jpg

Хмм интересно ...:zlo: Косата не ми се свиѓа, шминка пренападна, ланчиња, две опнала ама тоа и двете се блескави со циркони ... Лелеееееее ... Не иде така пренападни се две слични ланчиња, и тоа со црното каифче неможе баш и да се искомбинира со кое било друго лануле. Блузичката е супер, ама ташната е уткааа и панталончињата најверојатно ок се, ама за надоле кој го знае ... :kesa: Се на се ОК, ама не и требале многу додатоци, можела да помине само со алката или само канчето со црно каифче и црна елегантна, најобична мала ташничка. :toe:

ај сега ново оценување па...стилисти повелете :vozbud:
1139557916.jpg

2Wz305TNRG.jpg

Бреееее чудни жени.....се што ќе облече една позната личност не е случајно облечено,има 3 стилисти со неа во секое време што ќе и кажат што како да стави за која пригода.Ако тоа не ви се свиѓа немојте така да носите,сепак за вкус се работи!

Тие на нозете според мене и` одговараат на фармерките, но црната блузичка, чантата и ланчињата не се за оваа комбинација.
Чантата, обетките (посебно во комбинација со ланецот на вратот), маичката, каишот и тоа на главата.
Тоа на вратот (доволно ќе беше тоа ланчето со привезокот крст) и ташничката не се за оваа комбинација. И блузичката е нежна за таква нападна шминка на очите.

И црвениот лак на сите слики.

Бушав, зошто се нервираш?:pos: Што има лошо во тоа да си кажеме која комбинација ни се допаѓа, а која не? Ние па тука што ќе кажеме ќе прочита Хилари и нема да носи веќе така:pos:
Занимација па ти.

1139557916.jpg

па искрено не е лошо...Парис изгледа убаво во ова..ми се допаѓа бојата на фустанот....

2Wz305TNRG.jpg

ЛЕЛЕ леле оф леле:tapp: ..НЕ,не може женава без испади....не можам да го коментирам ова бидејќи нема соодветни зборови,а ако била на маскенбал,може да пројде

Нешто моите очи лошо гледаат или има нешто кај нејзиното меѓуножје што се гледа (на втората слика)?

хмм...не знам зашто ама мислам дека твоите очи гледаат добро,ако не ме лажат и моиве

Незнам што е со вашите очи.

Моите гледаат дека меѓу нозе го има најбитниот моден детал т.н. passport to heaven.

Секогаш е во мода...

Цитат од Мирисот на Жената (Ал Пачино, Крис О Донел)

Френк: Види Чарли, има само два слога вредни да се слушнат во животот... pu-ssy

:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom