Каков велосипед возите/сакате да возите?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
NE im go zapomniv slucajno i nie otkrivme drugarce drzi dukan i bese kaj niv za da donese i nekolku eftini bikovi pa slucajno gi vidovme ovie i na prasanje za da zeme öd niv odgovorot bese za izvos se

Батали тоа, џабе фрлени пари, во секој случај се работи за Собим и ништо повеќе. No good !! :)

Батали тоа, џабе фрлени пари, во секој случај се работи за Собим и ништо повеќе. No good !! :)
еј не реков дека ке се споредуваат со високо квалитетен велосипед ама пак беа подобри и имаа подобра опрема на нив споредено со оној крш што го пуштаат на нашиот пазар. Наместо ти како мкд компанија да гледаш квалитетот прво тука да си го пласираш да немора твоите граѓани да возат велосипеди од увоз, они пушти се во странство а кршот пушти го тука

Имам Cube LTD Pro
ltd-pro-blau_zoom.jpg

и KTM Life One 2011

Life-One_He-51_black_Sticker_white-orange.jpg

Имам еден MAX,а сакам да земам од оние за MOUNTAIN BIKING,и то.

Еве го точакот шо веке 14 години не знае за доста
slikaMTB-bicikl-SOBIM-18-inca-18-brzina-36663561v800h600.jpg

Мојот железен коњ, свежо избањат :)
WP_000638.jpg
BMW-Trekking-Bike-2014-e1393631652507.jpg
А ваков еден би сакал да купам БМВ

Последно уредено:
Не сум баш за миење велосипеди со јак млаз вода. Боље со сува крпа да падне тоа ѓубрето и да се тргне прашината. Јас така правев порано и ми рѓосуваа деловите. xD
на некои места неможеш со крпа да поминеш, мора црево :)

Не сум баш за миење велосипеди со јак млаз вода. Боље со сува крпа да падне тоа ѓубрето и да се тргне прашината. Јас така правев порано и ми рѓосуваа деловите. xD
Со сува крпа само ќе ја изгребеш бојата. Со црево и сапуница најдобро, нема да прскаш директно во осовините ако не ти се затворен систем. Тоа со р'ѓата, сигурно ти се случува на делови од железо. На алуминиум нема никаков проблем. :)

Беше Connect за точак од таа ниска класа е многу добар, али последниве 2 месеци целосно го реставрирав и сменети му се скоро сите делови со Шимано и доби Giant лепенки :D. Остана уште стем адаптер и волан да му сменам.
B3MlGTd.jpg

Беше Connect за точак од таа ниска класа е многу добар, али последниве 2 месеци целосно го реставрирав и сменети му се скоро сите делови со Шимано и доби Giant лепенки :D. Остана уште стем адаптер и волан да му сменам.
B3MlGTd.jpg
Wanna be Giant !!! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom