Трите слики од Анчо

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_inline_mqr6p6u9Kw1qz4rgp.gif

Picture 1315.jpg Picture 1316.jpg Picture 1317.jpg украдено од темата Чукни во дрво-Пази стакло
а овие Јапонски знаменца ги залепив пред малку јас,за да некои не скрши утре и стакло и глава(па дури ќе треба и да плати оштета,или да намести ново чисто прозирно стакло)

Picture 1318.jpg Picture 051.png Picture 1319.jpg секојдневна глетка. А деца. Како е ова дозволено.(ефтин турски Бали лепак во белите дробови на македонските деца - во Скопје.)

Picture 1322.jpg убаво-точно-разбирливо и литературно македонски е овде напишано:Забрането фрлање шут и отпад

Picture 1323.jpg местово е во Ново Лисиче-последна автобуска станица на ГСП 15, а точакот (велосипедот е мој не е фрлен)

Picture 1324.jpg ете ја и новата населба,новите зградина 100м од тука (Настел,Адора,Диас,и др.)со новите станари-жители.
Некои изгледа се уште мислат дека се во Конопиште,Кадино,Канатларово,Калузлија,Конско,Косел,Крупиште море и Кривогаштани.

Може некој да ми објасни која е суштината и целта на темава?! :eek:

Може некој да ми објасни која е суштината и целта на темава?! :eek:
...А што ако нејќе да голта. ( и јас истото се прашувам пак за оваа тема)

...А што ако нејќе да голта. ( и јас истото се прашувам пак за оваа тема)
Никако да ја проголта темава. :D (Анчо како не знаеш кога ти лепиш 3слики кои немам појма што сакаш да претставиш со нив,можно е ни ти да немаш појма,во тој случај го оправдувам постоењето на темава :ROFLMAO: )

3960
by Anco on Кајгана форум
(се учам да ставам слики со копи-пасте, апојма немам што е тоа,)со помош на внук ми.

Последно уредено:
Picture 1289.jpg Picture 1293.jpg Picture 1388.jpg ова е НАША РАБОТА во Македонија
Пајакот со четири возила во неколку наврати го очисти тротоарот од наши возила, ама ова го заборави да го подигне

Picture 1393.jpg

плоштадот денес и најубавата маска - мајка и ќерка

Picture 1395.jpg Picture 1398.jpg Picture 1397.jpg најголемиот јавен ВЦ во Македонија
за ова не се најде решение,а како е тоа добро решено 2км понатаму кај хотелот и општината.
инаку тука не се казнува поминување одозгора,т.с. врз-низ коловозот и што е и многу со висок ризик,
но нема друго решение,одоздола може да пробаш само со соодветна заштитна опрема.( албанија-пишале)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom