Трите слики од Анчо

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Што е бре луѓе,зар никој не знае што е со Анчо? зошто го нема ?

И дали ова значи дека е баниран до 19 јануари 2014 во 14:13
Опомена
Несоодветна содржина четврток во 14:13

Тоа му се негативни поени кои важат до тогаш , а Анчо најверојатно е баниран една или две недели.

Зошто е баниран?

Не е баниран, отиден е во Кичево да слика неправилности, ова е од сигурни извори. Ја сум тука како и уште 10тина мои колеги да го заменуваме.

Picture 811.jpg Picture 812.jpg Picture 814.jpg

ма кој да чека до утре, еве ја сегашнава состојба на паркингот карши ВероPicture 1163.jpg Picture 1164.jpg.Picture 1166.jpg е кој де,и зошто
затоа што да има уште некое место повеќе од каде ќе се зема пари од грѓаните,
а екологија,прашуваш,здрава животна средина,кислород,зеленило,сенки...ова е МК.

А што ако тоа не е Анчо ?! А ?! Од каде да знаеме ?! Пишува Ане !!! Што ако чка Анчо не е машко ?! Дали е ова некоја светска афера ?! Хммммм ....хмхмхмхмхмхмм ... о_О

А што ако тоа не е Анчо ?! А ?! Од каде да знаеме ?! Пишува Ане !!! Што ако чка Анчо не е машко ?! Дали е ова некоја светска афера ?! Хммммм ....хмхмхмхмхмхмм ... о_О

јас пред две години,не знаев што е комјутер и што е тоа АВАТАР,а јузер и сега не знам штое.И кога (друг ме регистрираше) не сум знаел дека треба да ставиш лажно име.па така и си остана ова Анчо,моето име како што ме најповеќе викаа сите,а она Ане ме викаа по дома,затоа и така е и потпишана сликата.
--- надополнето: 27 декември 2013 во 20:57 ---
Sorry стари, ти помина модата тебе, без разлика колку иронично звучи. :icon_mrgr:

Знам бре моето е поминато одамна,
но еве имаме тема среќен роденден,мислам да отворам и ин мемориам,
па и да бидам прв таму - стварно,така мислам. ( а многу и тоа го посакуваат овдека)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom