Загина Пол Вокер

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Флеш

Гостин
Нека почива во мир ... еден од омилените актери ,секако и една од најомилените серии на филм,Брзи и Бесни ... оваа тема за негов спомен ... :(

l4ff.png

The “Fast and Furious” actor Paul Walker was reported to have died on Saturday after his Porsche crashed and exploded. TMZ cited “multiple sources connected to Paul” that the 40-year-old star lost control of the car and slammed into a post or tree, with the car bursting into flames after the impact.
Walker is 40, and best known for starring multiple times in the “Fast and Furious” franchise. A spokeswoman for Universal Pictures, which released the movies, was checking the information but had no immediate confirmation. TMZ cited sources close to the actor saying he was in. »
https://twitter.com/ABC/status/406982581293678593
http://www.imdb.com/news/ni56490147/
www.tmz.com/2013/11/30/paul-walker-dead-dies-car-accident-fatal-fire-crash/

RIP
https://www.facebook.com/PaulWalker
It is with a truly heavy heart that we must confirm that Paul Walker passed away today in a tragic car accident while attending a charity event for his organization Reach Out Worldwide. He was a passenger in a friend's car, in which both lost their lives. We appreciate your patience as we too are stunned and saddened beyond belief by this news. Thank you for keeping his family and friends in your prayers during this very difficult time. We will do our best to keep you apprised on where to send condolences. -#TeamPW

факит живот...

Ајдееее кога загина бре човеков? :( Навистина жално но му симнувам капа за некои улоги кои ги глумеше навистина одличен глумец кој ме натера доста филмови да гледам само поради него. Нека му е лесна земјата, почивај во мир.

Лошо :( немаше женско што му немаше фрлено око кога беше на почетокот F&F серијалот :) Нека почива во мир, трагично.

Страшно , вистинска ѕвезда беше , нека почива во мир.

Не успеа да го заврши Fast and Furious 7 , баш ме интересира сеа како ќе ги расплетат конците со неговата смрт. :( Иначе во несреќата загинал и некој негов другар , со порше удрил во дрво и колата се запалила.

Оваа слика е само 2 часа пред несреќата.

1466113_10201881278006319_1804652138_n.jpg

Бев еден од малкуте што го гледаа Брзи и бесни заради типов а не заради Вин Дизел, одличен беше во сите делови и штета што ќе биде запамтен само по тоа.

Ме погоди веста морам да признаам. :(

Ајдееее кога загина бре човеков? :( Навистина жално но му симнувам капа за некои улоги кои ги глумеше навистина одличен глумец кој ме натера доста филмови да гледам само поради него. Нека му е лесна земјата, почивај во мир.
упм брат ... оваа година и претходната , Бога како данок да собира .... добар актер и добри филмови ... прво не ми се веруваше , прво објави ја ТМЗ, дека е можно да е мртов ... потоа сите потврди ја .... затоа безбедно возење и не како лудак низ Скопје со 100 км/ч , не дај Боже , инвалид или пак најлошото мртов .... :mad:

Страшно , вистинска ѕвезда беше , нека почива во мир.

Не успеа да го заврши Fast and Furious 7 , баш ме интересира сеа како ќе ги расплетат конците со неговата смрт. :(
готов е филмот, направен е ....

упм брат ... оваа година и претходната , Бога како данок да собира .... добар актер и добри филмови ... прво не ми се веруваше , прво објави ја ТМЗ, дека е можно да е мртов ... потоа сите потврди ја .... затоа безбедно возење и не како лудак низ Скопје со 100 км/ч , не дај Боже , инвалид или пак најлошото мртов .... :mad:

Од што загинал? :unsure:

Нека почива во мир...добар актер и еден од најголемите мангупи во неговата генерација.

Иначе еве го типот што го возел

eve
да дополнам ... учествувал на хуманитарен настан за Филипините ....
--- надополнето: 1 декември 2013 во 05:05 ---
http://www.tmz.com/2013/11/30/paul-walker-dead-dies-car-accident-fatal-fire-crash/

7:15 PM PT -- Paul's rep just released a statement about his death, and says "He was a passenger in a friend's car, in which both lost their lives." Witnesses on the scene said the car was Paul's ... but also said he was in the passenger seat.

The rep added that Paul was "attending a charity event for his organization Reach Out Worldwide."

рацете да му се исушат на тој негов другар
уште не ми се верува :place::place::place:
RIP царе, Брзи и Бесни ми е омилен филм, а Брајан ми е омилен лик од франшизата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom