Загина Пол Вокер

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мораше декември вака да почне,лесна му земја

Ми се зезна утрово кога ја прочитав веста, нека почива во мир еден од поомилените актери, човек со стил, го почитував премногу, со Дизел беа страшна комбинација :(
Баш се нервирав кога видов како завршува 6ката што ќе мора да го гледам статам како негативец, посакував да е заедно со нив бидејќи тројцата ми се во 5 најомилени актери.
Пред неколку дена читав дека навистина бил добар возач, не само во филмот, а сега се случува и ова :(

Live fast, die young .... RIP
tumblr_mx4gwwkzEJ1sjfeooo1_500.gif

tumblr_mx4iesueYh1rg4i4eo1_500.gif

Мене ми беше многу бољи од Вин Дизел во Фаст енд Фуриос, одличен глумец, ме тргна веста коа прочитав. Срања секого му се случуваат, бил славен или не, нека почива во мир!

R.I.P Legend :place::place::place:
Омилениот актер дури од детството :(

Ми се зезна утрово кога ја прочитав веста, нека почива во мир еден од поомилените актери, човек со стил, го почитував премногу, со Дизел беа страшна комбинација :(
Баш се нервирав кога видов како завршува 6ката што ќе мора да го гледам статам како негативец, посакував да е заедно со нив бидејќи тројцата ми се во 5 најомилени актери.
Пред неколку дена читав дека навистина бил добар возач, не само во филмот, а сега се случува и ова :(

Не возел он , некој негов другар возел он седел на совозачкото место. И двајцата се мртви , само сеуште не се знае идентитетот на другиот.

Мораше прво ова да видам? Страшно нешто. Ми се сјеба денот :(
Почивај во мир убавецу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom