Најдобри DJ во просторите на Ex-Yu и Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MUTANT
  • Време на започнување Време на започнување
druze , abe toa ti e kako zongler da gledash , pet minuti ti e interesno a posle te faka ochobol . Go izmaltretira gramofonot nepotrebno a bogami i plochata , a nemashe li da bide poubavo da si vrti normalno , nekoj se potrudil da iskomponira , da snimi neshto , a tvojot zongler ja izmasakrira bezmilosno.
Mesto da pushti da si sviri Grandmaster Flash ili Captain Rock , on gi iskrechuva nepotrebno , a toa ,, a je ,, e edno od pouniverzalnite izvici , bela charapa ide na sve

Хаха, па он нема 2 саати да скречува. Пушта и музика пропратена со скреч. Скречовите му се луди, да ти дадам декови нема шанси да скречуваш така, иако ти изгледа лесно. Инаку конкретно човекот снима песни и е еден од најдобрите рапери. Исто и битови прави. Така да не ти држи вода моабетов. ;)

Од кај нас DJ Бабура :)

Мора да те демантирам брат, а и морам да те прашам зшто мислиш дека Бабура е најбољи
Имаш некој аргумент или по обичај ( или по дифолт што вика форумљашки сфет ) ти си тролаш муабети на шашму
Зшто мислиш дека Бабура е намбр уан ? Што музику пушта и какфу забаву прави ?
Чуја си гу ајде да летаме сс Каролину и оп стфараш си прљаву слику дека он е најбољи

Пред едно 5-6 години ДЈ Балтазар од БГ гостуваше во СР на карневалите. Супер журка направи човекот (y) ! За некои други не можам многу да зборувам, оти искрено не сум ги ни слушал. Криво ми е лани што го испуштив Настич ..

ахахах како не пушта , колку пати направи и концерт а и пушташе .... па го отвори Сити Мал ехехе
znam deka go otvori city mool i deka ima nekolku koncerti vo sk i oh
ama zborot mi e deka vo diskoteki/klub nema pustano.i zatoa rekov ako ne se lazam,znaci ne sum dovolno siguren

Дајте нешто Trance/Dance/Club music

Нати.

....DJ Dea :love:

003_DJ-Dea-JIL.jpg

Хаха, па он нема 2 саати да скречува. Пушта и музика пропратена со скреч. Скречовите му се луди, да ти дадам декови нема шанси да скречуваш така, иако ти изгледа лесно. Инаку конкретно човекот снима песни и е еден од најдобрите рапери. Исто и битови прави. Така да не ти држи вода моабетов. ;)

Заеби нели гледаш дека за него само гитара или евентуално пијано ... и ништо друго .. или е нафурано дете кое почнало пред некое време со идење во музичко или не се сретнал со вистинската уметност и вредност на ди-џејството ... запнал инструмент па инструмент .. а уствари не знае дека најславните ди-џеи минале низ многу квалитетни музички школи и првин се учи класична музика во тие школи и курсевипа дури подоцна самите се определуваат во кој правец и стил ке работат ...

Од нашиве најдобар за МЕНЕ е Навигатор, најдобра вожња прае од сите, а за странските т.е комшиските не знам премногу од што имам слушано Loco и Деа, и Настич не се лоши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom