WalterWhiteTheMethKnight
Генијалец
- Член од
- 19 мај 2010
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 292
ДЈ Славе и ДЈ Гоце Саф 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Come again... what?
Не успеав да си ја поврзам метафората.What what ?
Не успеав да си ја поврзам метафората.
Најблиску до сфаќање: Диџеите не ги бава пошто не создаваат посебна музика туку ја базираат на веќе постоечко дело?aman be druze , seriozno ne mi ja razbra ili ne se soglasuvash
ахахах како не пушта , колку пати направи и концерт а и пушташе .... па го отвори Сити Мал ехехеi duke bojadziev e dobar
ama ako ne se lazam toj vo mkd ne pusta,samo vo stranstvo kade i sto zivee
Најблиску до сфаќање: Диџеите не ги бава пошто не создаваат посебна музика туку ја базираат на веќе постоечко дело?
Абе види... не е баш така, за све си има вештина. Не е исто ја да бидам диџеј што ќе измикса некоја песна катастрофално и некој професионалец што се бави со тоа. Така и најдобрите се разликуваат, бар така викаат тие што слушаат таква музика. Мене на пример сеедно ми е кој пушта кога се работи за таква музика, моето уво не прави разликаvo globala , da , taka nekako , no , ne rekov deka ne gi biva , ok se , skroz korektna zamena se za jukebox ili playlist-a na bilo koja alatka za slushanje muzika na pc , ama tolku , nishto poveke . pa zatoa malce reagirav na izborot za najdobar dj ironichno , nebare izbirame najdobar playlist editor.
Абе види... не е баш така, за све си има вештина. Не е исто ја да бидам диџеј што ќе измикса некоја песна катастрофално и некој професионалец што се бави со тоа. Така и најдобрите се разликуваат, бар така викаат тие што слушаат таква музика. Мене на пример сеедно ми е кој пушта кога се работи за таква музика, моето уво не прави разликаДури и Пол Ван Дајк не ми беше ништо посебно у Пробиштип кога бев
![]()
vo globala , da , taka nekako , no , ne rekov deka ne gi biva , ok se , skroz korektna zamena se za jukebox ili playlist-a na bilo koja alatka za slushanje muzika na pc , ama tolku , nishto poveke . pa zatoa malce reagirav na izborot za najdobar dj ironichno , nebare izbirame najdobar playlist editor.
Си чул за скреч?
Јако а?
ПС: Прееска заборавив да го пишам и Страјк!
druze , abe toa ti e kako zongler da gledash , pet minuti ti e interesno a posle te faka ochobol . Go izmaltretira gramofonot nepotrebno a bogami i plochata , a nemashe li da bide poubavo da si vrti normalno , nekoj se potrudil da iskomponira , da snimi neshto , a tvojot zongler ja izmasakrira bezmilosno.
Mesto da pushti da si sviri Grandmaster Flash ili Captain Rock , on gi iskrechuva nepotrebno , a toa ,, a je ,, e edno od pouniverzalnite izvici , bela charapa ide na sve
Не се бламирај те молам.