Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
Животот е школата!
Знаеш Кој е Животот?
.
Исус му рече:
“Јас сум патот, вистината и животот; никој не доаѓа при Отецот, освен преку мене.
.
А преку Мухамед, кај се стига?
Sam ke zaklucis.
А преку Мухамед, кај се стига?
Речено ти е веќе ти на Философија пошто од религија појма немаш. Додуше ни за философија не те бива.
Ај честито нека ти е новото име и потпис
Прегледај го приврзокот 80485
![]()
Ој бе легни си, ти не ни знаеш што е тоа свест а камо ли па да ти работи. Те чека кучето за шетање бркај си работа.Abe vi velam jas deka svesta ne vi raboti i na tebe i na Donaltcho, reagirate samo so instiktivniot centar...
Toa Ilumious si igra majtap so vas...
Ој бе легни си, ти не ни знаеш што е тоа свест а камо ли па да ти работи. Те чека кучето за шетање бркај си работа.
Posle ovoj gest podobro e da si kjutish nekoj den da se zabravi...![]()
Abe vi velam jas deka svesta ne vi raboti i na tebe i na Donaltcho, reagirate samo so instiktivniot centar...
Toa Ilumious si igra majtap so vas...
Гурџи, девојчето игра мајтап со тебе, ако не си приметил, да те информисам
Него уште не ми оодговори, како исламот влегува во твојот концепт за религиозна школа?
Што нуди околу емотивниот центар, а истото тоа да не можеш да го најдеш кај неговиот поголем и постар брат - Хриситјанството?
Sam ke zaklucis.
Povekje so vas igra majtap nego so mene....vi ja ispituva stepenot na zaspanost kaj ateistite... i ti i Ateistov "padnavte" na kolokvium......he he...zaspani ste brat zaspani..
Ti imam odgovoreno na prashanjevo..
Hristijanskata shkola go objasnuva Zakonot za 3
Islamskata shkola go objasnuva Zakonot za 7
Ovie dva zakoni zaedno so Zakonot na oktavite se od principielno znachene kako za univerzumot taka i za chovekot.