.
Животот е школата!
Знаеш Кој е Животот?
.
Исус му рече:
“Јас сум патот, вистината и животот; никој не доаѓа при Отецот, освен преку мене.
.
А преку Мухамед, кај се стига?
Sam ke zaklucis.
А преку Мухамед, кај се стига?
Abe vi velam jas deka svesta ne vi raboti i na tebe i na Donaltcho, reagirate samo so instiktivniot centar...Речено ти е веќе ти на Философија пошто од религија појма немаш. Додуше ни за философија не те бива.
Ај честито нека ти е новото име и потпис
Прегледај го приврзокот 80485
Ој бе легни си, ти не ни знаеш што е тоа свест а камо ли па да ти работи. Те чека кучето за шетање бркај си работа.Abe vi velam jas deka svesta ne vi raboti i na tebe i na Donaltcho, reagirate samo so instiktivniot centar...
Toa Ilumious si igra majtap so vas...
Posle ovoj gest podobro e da si kjutish nekoj den da se zabravi...Ој бе легни си, ти не ни знаеш што е тоа свест а камо ли па да ти работи. Те чека кучето за шетање бркај си работа.
е сешто и оваа земја држи, тешко си на неа.Posle ovoj gest podobro e da si kjutish nekoj den da se zabravi...
Гурџи, девојчето игра мајтап со тебе, ако не си приметил, да те информисамAbe vi velam jas deka svesta ne vi raboti i na tebe i na Donaltcho, reagirate samo so instiktivniot centar...
Toa Ilumious si igra majtap so vas...
Гурџи, девојчето игра мајтап со тебе, ако не си приметил, да те информисам
Него уште не ми оодговори, како исламот влегува во твојот концепт за религиозна школа?
Што нуди околу емотивниот центар, а истото тоа да не можеш да го најдеш кај неговиот поголем и постар брат - Хриситјанството?
Imash pivce od mene ako se vidime nekogash vo zivotot..ako ne kje te chastam vo rajot...Sam ke zaklucis.
Gurdji на кого Исламската школа му го објаснува законот за 7, во пракса?Povekje so vas igra majtap nego so mene....vi ja ispituva stepenot na zaspanost kaj ateistite... i ti i Ateistov "padnavte" na kolokvium......he he...zaspani ste brat zaspani..
Ti imam odgovoreno na prashanjevo..
Hristijanskata shkola go objasnuva Zakonot za 3
Islamskata shkola go objasnuva Zakonot za 7
Ovie dva zakoni zaedno so Zakonot na oktavite se od principielno znachene kako za univerzumot taka i za chovekot.