Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо биднало со парадава едно тенкче од музеј извадено? Уште да откажат прелетите со авијација остана. Кое фијаско од држава неверојатно.
толку си смотан? Тоа е Т-34, тенкот што ја доби WW2
Ај ја што сум смотан остај тоа, него кажи ми лепи Ронка, другине паради низ години уназад исто само едно тенкче вадеа?
T-34 секогаш го ваделе прв. Оваа година колку што видов, немаше други тенкови и самоходни хаубици. Не ја знам причината за тоа, најверојатно таа опрема им е пратена на фронт.
Чекај сеа, нели имаа тенкови за против цел свет? Нели тајни оружја? Сијка Пиштолова директно од асембли лајн у тоа Урал курал фабриката пушташе клипови од нови тенкови. Шо е сеа оваа работа?
Замислувам ама временската рамка не ми штима.
Дали би било добро да има таков закон пред да воведеме двојазичност, според мене ДА
После законот за двојазичност треба тест задвата јазика НЕ
Сега тебе те прашувам:
Според тебе правилна одлука на европска држава или не?
немаат тенкови, само 3 тенка имаат што им се на фронт сега. Верувам дека овој одговор те задоволи.
немаат тенкови, само 3 тенка имаат што им се на фронт сега. Верувам дека овој одговор те задоволи.
И после јас сум бил „русофил“, а не сум ја гледал парадата.![]()
Не му беше тоа поентата - дали Русите се тоа или нешто друго, туку дека Западот има мега-двојни аршини. Третманот на Латвија и Македонија.Тие Руси се колонизатори донесени од пичкуматерину откако Латвијците се однесени по гулаг. Иста тактика како денес во Мариупол или Крим на пример (само сега немаат доволно Руси па носат браќа од Кавказот). Премногу меки беа балтичките држави со колонизаторите по распадот на СССР, требаше се тоа одма назад у Перм и Новосибирск. Уште па и шанса им даваат, после 30 години да научат јазик...Русите се шќипетарите на источна Европа, тоа е тоа што не можете да го сфатите и се чудите зошто секоја соседна земја ги мрази.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Тие Руси се колонизатори донесени од пичкуматерину откако Латвијците се однесени по гулаг. Иста тактика како денес во Мариупол или Крим на пример (само сега немаат доволно Руси па носат браќа од Кавказот). Премногу меки беа балтичките држави со колонизаторите по распадот на СССР, требаше се тоа одма назад у Перм и Новосибирск. Уште па и шанса им даваат, после 30 години да научат јазик...Русите се шќипетарите на источна Европа, тоа е тоа што не можете да го сфатите и се чудите зошто секоја соседна земја ги мрази.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk