Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Овој Јулијан им ја прекинува шизофренијата на тенеќе и компанија. Кога читаат ова им се дешава баг у системот.
И него ќе го спиздат…

Тоа не се луѓе, тоа се руси, така е @teneke, @c i t r o , @roden ?
Рускиј мир и рускаја душа непонјатние ....
Што да кажам, сочувствувам со нив ,ама ништо не може да се направи, не ја разбираме длабоката руска душа.
Знаеме дека русите не го ценат човечкиот живот, не го ценат сопствениот живот ,
за нив животот е руски рулет:toe:

Овој Јулијан им ја прекинува шизофренијата на тенеќе и компанија. Кога читаат ова им се дешава баг у системот.
Тенеќе сега гнети грав за да после ни се испрде на журкава и да ја кидне...

Рускиј мир и рускаја душа непонјатние ....
Што да кажам, сочувствувам со нив ,ама ништо не може да се направи, не ја разбираме длабоката руска душа.
Знаеме дека русите не го ценат човечкиот живот, не го ценат сопствениот живот ,
за нив животот е руски рулет:toe:

I shto sega so ova?
Sakash da kazhish deka ima Budali Rusi ?
Pa da gi ima isto i kako i Bugari, pocnuvajci od tebe pa nadalje.

I shto sega so ova?
Sakash da kazhish deka ima Budali Rusi ?
Pa da gi ima isto i kako i Bugari, pocnuvajci od tebe pa nadalje.
Ладно ,брат.
Сакам да кажам дека они како и ти сте доволно тапи ,па да се занимавааме и да ве прифакаме како нормални човечки суштества. Капиш ..или да ти го изиграм? :D

Ладно ,брат.
Сакам да кажам дека они како и ти сте доволно тапи ,па да се занимавааме и да ве прифакаме како нормални човечки суштества. Капиш ..или да ти го изиграм? :D
Aj pogodi shto me zabole dali ti ce me prifatish za normalno covecko ( Ako voopshto znaesh shto e toa) sushtestvo?

Бујар сега ќе му каже за 6 години владение во Македонија како ја "управија државава" и како на најлесен можен начин може да се украде пари, исто така може ќе му спомне за зелената агенда после војната како ќе ја управи државата, се знае кој е најдобриот кадар во Европа.

Бујар сега ќе му каже за 6 години владение во Македонија како ја "управија државава" и како на најлесен можен начин може да се украде пари, исто така може ќе му спомне за зелената агенда после војната како ќе ја управи државата, се знае кој е најдобриот кадар во Европа.
По веројатно е Бујар да го праша. Како ти Зеленски направи милијарди за неколку години а јас 20 години на власт во Македонија ни 5 милиони немам...?

Мора да се стави крај со тоа страдање, се виде дека Русија е баш медвед кога станува збор за копнено војување, све друго е мачја кашлица. Ќе им дале 50 тенка, една батерија патриот два стари су 24 од Северџистан и ќе војувале со Русија. :LOL:
Па уште цел Запад уфилман како Русија губи, преценети биле, оружјето никакво им било :facepalm:

Russian media claim that President of the Russian Federation Putin will make a "extremely important" statement tomorrow; Kremlin have not yet specified what he will talk about.
Автоматски споено мислење:

:kuracc:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom