The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.582
- Поени од реакции
- 14.608
И него ќе го спиздат…Овој Јулијан им ја прекинува шизофренијата на тенеќе и компанија. Кога читаат ова им се дешава баг у системот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И него ќе го спиздат…Овој Јулијан им ја прекинува шизофренијата на тенеќе и компанија. Кога читаат ова им се дешава баг у системот.
Рускиј мир и рускаја душа непонјатние ....
Тенеќе сега гнети грав за да после ни се испрде на журкава и да ја кидне...Овој Јулијан им ја прекинува шизофренијата на тенеќе и компанија. Кога читаат ова им се дешава баг у системот.
I shto sega so ova?Рускиј мир и рускаја душа непонјатние ....
Што да кажам, сочувствувам со нив ,ама ништо не може да се направи, не ја разбираме длабоката руска душа.
Знаеме дека русите не го ценат човечкиот живот, не го ценат сопствениот живот ,
за нив животот е руски рулет
Ладно ,брат.I shto sega so ova?
Sakash da kazhish deka ima Budali Rusi ?
Pa da gi ima isto i kako i Bugari, pocnuvajci od tebe pa nadalje.
Aj pogodi shto me zabole dali ti ce me prifatish za normalno covecko ( Ako voopshto znaesh shto e toa) sushtestvo?Ладно ,брат.
Сакам да кажам дека они како и ти сте доволно тапи ,па да се занимавааме и да ве прифакаме како нормални човечки суштества. Капиш ..или да ти го изиграм?![]()
Бујар сега ќе му каже за 6 години владение во Македонија како ја "управија државава" и како на најлесен можен начин може да се украде пари, исто така може ќе му спомне за зелената агенда после војната како ќе ја управи државата, се знае кој е најдобриот кадар во Европа.
По веројатно е Бујар да го праша. Како ти Зеленски направи милијарди за неколку години а јас 20 години на власт во Македонија ни 5 милиони немам...?Бујар сега ќе му каже за 6 години владение во Македонија како ја "управија државава" и како на најлесен можен начин може да се украде пари, исто така може ќе му спомне за зелената агенда после војната како ќе ја управи државата, се знае кој е најдобриот кадар во Европа.