Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Богами за тоа гомното Мелбурн со сите смрадови унутра не би фрлил петарда не па да се жртвува една Москва.

bas taka. nema poenta. evropa sekako koj ja ebe. neke so rusite a daleku e od 5 eyes... pogotovo juzna evropa, taman da potfati i toa turcite...

Може да се смени од тргање 5000 на страна да се борите со бубашвабите. Западните земји ризикуваат многу повеќе во војната, а истите се одговорни за неа. Ние сме случаен минувач тука.

За богати, знаеме дека се богати. Ништо се нема сменето во тој поглед.
Друже пак ќе ти кажам, многу сме далеку од користење на стратешко нуклеарно оружје, и ние, а и вие.

Може да се инаетиме до бескрај, али ако некој губи во целава работа тоа е Европа.

Путин се жали дека САД го користеле доларот како оружје :pos:

Еми нека користи Русија само злато или биткоини :D

Путин се жали дека САД го користеле доларот како оружје :pos:

Еми нека користи Русија само злато или биткоини :D

Ќе стигне новата пратка доритоси наскоро, ќе биде интересно кога ќе цивкате тука.

Ќе стигне новата пратка доритоси наскоро, ќе биде интересно кога ќе цивкате тука.

Бате пак ништо не знаеш и не разбираш, секој ден мин 20 доритоси испраќаат Русите, само 1-2 стасуваат на целта.

Бате пак ништо не знаеш и не разбираш, секој ден мин 20 доритоси испраќаат Русите, само 1-2 стасуваат на целта.
Така е Тенеќе. Другите 18, 19 се пресретнати од електраните.
А да и тие 1 и 2 се доволни за да нема Украина струја со месеци.
:kuracc: :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Што се сторивте просерување за нуклеарка, ете Путин кажа дека немаат потреба за нуклеарен напад врз Украина, затоа што нема ниту политичка, ниту воена смисла.

Буквално истото го кажував(ме) цело време тука. :pos:

Што се сторивте просерување за нуклеарка, ете Путин кажа дека немаат потреба за нуклеарен напад врз Украина, затоа што нема ниту политичка, ниту воена смисла.

Они исто така во фебруар рекоја дека имаат воени вежби :(

За две недели Крим ќе биде вратен, а до Нова Година Русија ќе биде распадната. Ете почнаа да вадат стари тенкови, влегоа во воена економија, според изворите на @teneke кои никогаш не погрешиле, а ни тогаш. Све се тоа знаци на неминовен распад во наредните 2 месеци. Останува само немо да ја следиме кобната судбина на Русија и да плачеме.
...
во најпесимистичко сценарио, до Нова Година ја победуваат целосно војната сосе Крим. Читај Гардијан малце.
Добро бе што ми направи, сега јутјуб ми пушта сѐ такви некои видеа... Зарем... Зарем е можно погрешно да сме ги гледале работите? :unsure:

Јас во моментот кога го кажа тоа…

1666888323407.jpeg

сепак 2 поминуваат значи, духот од киев не може насекаде да стигне, голема е Украина.

Путин не бил разочаран од никого во Русија, никој не го изневерил и никој не треба да сноси последици.

Јебига, кога си самиот еден и единствен виновник за каква е Русија сега и за војната во Украина, нормално дека никој друг не е крив.

Реално многу луѓе паднаа од прозор ...

Путин не бил разочаран од никого во Русија, никој не го изневерил и никој не треба да сноси последици.

Јебига, кога си самиот еден и единствен виновник за каква е Русија сега и за војната во Украина, нормално дека никој друг не е крив.

што си правиш теории на заговор тенеќе. Нешто се залута и ти во вртлогот на теориите на заговор како бијонс, секој што умрел од корона ради вакцината, така и ти секој што заминал путин го рокнал.

Збор два за тој исчезнатиот новинар што твитнал за Украина? Или и тој Путин го рокна за да ги гривиме месииве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom