Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро сега тенеке, збориме за приватната телевизија на Путин во Москва...
Јас често и се чудам зошто воопшто имаме standing army/перманентна војска. Еден куп фрлени пари во ветар и никаква полза. Армијата на РМ ме потсеќа на некој тотално неупотреблив и невреден предмет што ти се врти по дома и само зафаќа простор. Ако можеме да функционираме како Исланд во НАТО би било идеално...Ракетна артилерија беше набавена од Украина и Хрватска.
ОТ нема топови, алоо. Зошто бе се мешате во нешто кое не го разбирате? ОТ има сосема друга улога од Тенк. Има чат пат некои со 20-30мм наместо 12,7-14,5мм но тоа е семантика.
Тоа што БТР-ите можеа да ги модернизираат во опција НОНА со 100мм топ во купола и пар ПТ ракети од страна, остана неискористена прилика за мали пари да се добијат возила кои и тоа како би биле ефикасни против шкиптарски побуни.
Со оглед на тоа дека АРМ имаше НУЛА оклопњаци, НУЛА тенкови, НУЛА ОБВ пред донациите и тоа што 120+ од германските донирани ОТ СЕУШТЕ активно ги употребуваат 20+ години после тие настани доволно зборува.
Ги утепа ретардите, плачат од негоОчигледно е ова порака за Fox и посебно Такер Карлсон. Твитер "прогресивците" бараат крв ...
не неможе НЕСМЕЕемја која не може да одржи ЧЕТИРИ летала и ги остава да трулат на забот на времето.
Јас често и се чудам зошто воопшто имаме standing army/перманентна војска. Еден куп фрлени пари во ветар и никаква полза. Армијата на РМ ме потсеќа на некој тотално неупотреблив и невреден предмет што ти се врти по дома и само зафаќа простор. Ако можеме да функционираме како Исланд во НАТО би било идеално...
Мора да има некое причина на пример лажна пропаганда во корист на западот баш истото како што правеа СДС хунта за време на шарени будалаштиниХмммм, Путин апсел во Москва новинари ...
Ќе да го плашат Такер.
Мора да има некое причина на пример лажна пропаганда во корист на западот баш истото како што правеа СДС хунта за време на шарени будалаштини
Сега бившите од РТ Америка на твитер имаат лејбл-че Рашн афилиејшн, иде лудилото на појако.Можи грешно ме разбра, иронија беше тоа, американциве апсат бивш новинар на Фокс Њус, заради соработка со русите. Пишува во твитот.
Абе крв не е вода... Хитлер не бил пред 2000 години пред 80 бил.Сега бившите од РТ Америка на твитер имаат лејбл-че Рашн афилиејшн, иде лудилото на појако.
Кој кого сака нека оправдува во конфликтот, ама ова се замина предалеку. Ги банираа руските спортските колективи, спортисти, алоооо, пред еден век војни се прекинвале кога имало некој спорт како кодекс за немешање на политика со спорт.https://360stepeni.mk/italija-zapleni-jahta-na-ruski-oligarh-vredna-65-milioni-evra/
Нели на запад приватниот имот е светиња? Како тоа Италија и Хрватска запленуваат приватни јахти поради конфликтов? На Бил Гејтс кога ќе му ја запленат?