blue ladybug
Фанг ловер
А бе јас не знам зошто волку многу хејтате, кога после има да се тепате за да влезете внатре. Памтите ми го муабетот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе јас не знам зошто волку многу хејтате, кога после има да се тепате за да влезете внатре. Памтите ми го муабетот.
Ти лично може не, ама ќе има гужви и чекање пред врата за да се влезе. Зар не мислиш ти така? Пола Скопје и повеќе ќе го прави тоа. Типично е тоа за нас. Секогаш се случува истото кога ќе се отвори нешто вакво.Многу глуп муабет, најискрено. Ај како да е нешто уникатно или пак суштински потребно - обична дискотека е. И да имаше и да немаше таков ентериер, пак дискотека е. Ќе си идат луѓето кои одат во Ванила, Привилиџ, Миднајт и остали фенси дупки во градов и по неколку сезони, ќе се затвори и ќе отвори некој друго нешто. Ќе сме се тепале да влеземе.![]()
Не бе лошо е... Немојте да правите барокни дискотеки. Не чинат. Поздрав од Silk Road, Melbourne една од најдобрите дискотеки во СВЕТОТ.
Aма Скопје не е Мелбурн.![]()
Ах има веќе кафуле што се вика Штала во Скопје. И тоа не ти е оргинална идеја. Освен кравата. Таму во кафичот нема крави, ама па спроти зоолошка се наоѓа, така да исто ти се фаќа. Касниш со идејава, џабе ти е. Смисли нешто друго.Е не е...
Читам барем оригинална да била дискотекава. Еве јас предлагам нареднава ако може одма до оваа да се уреди ко штала. Може еден дрвен шанк на страна, сено на секаде и некоја крава украс на страна. Ем оригинално, ем супер за опинците што до пред некоја година тоа им било секојдневие, таман ќе им дојде ко дома па нема да се жалат. Таман избор ќе имате, кој кај сака бујрум...
Ах има веќе кафуле што се вика Штала во Скопје. И тоа не ти е оргинална идеја. Освен кравата. Таму во кафичот нема крави, ама па спроти зоолошка се наоѓа, така да исто ти се фаќа. Касниш со идејава, џабе ти е. Смисли нешто друго.![]()
Катастрофа, нешто погрдо нема да се види.Каква компарација ќе има Барок и Лајтшоу![]()
Катастрофа, нешто погрдо нема да се види.
Штала не е куп збор и онака - македонски е. Тхе Барн ќе го крстиме и цепаме... Заеби сепериња... Сено му е мајката... Секој со шапка безплатен влез, таман вие жениве ко дами а мажите ко каубојци да се осеќаат. Заедничко со тие од барокот може да биде превозното средство, и готово решен проблем
![]()
Како не е кул па ти. Кога ќе се чекираш на фб, хит има да бидеш оти си бил у штала.Штала не е куп збор и онака - македонски е. Тхе Барн ќе го крстиме и цепаме... Заеби сепериња... Сено му е мајката... Секој со шапка безплатен влез, таман вие жениве ко дами а мажите ко каубојци да се осеќаат. Заедничко со тие од барокот може да биде превозното средство, и готово решен проблем
![]()