Филмови од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
На локалната Кiss мислам дека го гледав. Мислам дека некој и епизоди одеа од серијата ама не се сеќавам дали со превод беа.
268x0w.jpg

Време кога секој си пушташе што си сака немаше контрола толку на пиратерија. Некаде 200 и некој година.

Кога цела земја беше возбудена за новиот филм за Александар Македонски (2004), Сител сеуште го вртеа филмот од 1956 со Ричард Бартон

:kafence:

71nc6KrTi7L._SY500_.jpg

0*LCm7SbEufAdaBuIg.jpg

teresa-del-rio-richard-burton-claire-bloom-alexander-the-great-1956-BPA23E.jpg

61DTA6OF-jL._SY445_.jpg

На МРТ го даваа пред некоја година. Мјузикл во ретро стил со Џон Траволта во женска улога. Можеби истиот одел и на Телма и Сител не сум сигурен бидејќи овие неколку години се вртат филмовиве исти на нашиве телевизии.

Последно уредено:
Сам дома 1 дали се емитувала на МРТ некаде времињата 90ти?

Како низ магла ми е дека некаде сум гледал снимка касета од филмот со логото сиво на МТВ.

Добро е што ми испадна темава, видете кој срање филм го има на Јутјуб :D

Роберт З'Дар, Били Драго, Џејмс Хонг... секој втор филм беа со овие како негативци :D

Добро е што ми испадна темава, видете кој срање филм го има на Јутјуб :D

Роберт З'Дар, Били Драго, Џејмс Хонг... секој втор филм беа со овие како негативци :D
A овој филм се емитувал ли на некоја од македонските телевизии?

Филм кој се емитуваше на локалните тв.

A овој на А1 и можеби локалните се емитуваше.

Филмов итекако го фаќа мудот на 90-тите, затоа и е успешен, јас убаво го знам тој муд затопа што тогав бев студент во Прилеп а инаку сум од Источна Македонија.....Фризурите, начинот на однесување,модата....Се тоа ми е познато и затоа сега на мои 50 години се чудам кога поминаа 30 години од тогаш ама таков е животот и ние сме само привремени патници тука....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom