HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ради континуитет. Мејџ е класа која се карактеризира со уникатни способности. Концептот класи паѓа у вода ако не постои такво разграничување.

А на турнири се игра класа на класа? Се знае однапред противникот со кој дек ќе игра?

Апла се нубски прашањава, ама играва ме маѓепса, вчера до 5 сабајле се оставив од играње. :)

А на турнири се игра класа на класа? Се знае однапред противникот со кој дек ќе игра?

Апла се нубски прашањава, ама играва ме маѓепса, вчера до 5 сабајле се оставив од играње. :)

Има архетипи на декови кои првенствено се базираат на класа. Дековите после тоа си имаат tiers кои се базираат на тоа колку се јаки во моментот. Така се игра и на турнири.
Е сеа дали им даваат дек листи на играчите пред турнир, не знам.

Има архетипи на декови кои првенствено се базираат на класа. Дековите после тоа си имаат tiers кои се базираат на тоа колку се јаки во моментот. Така се игра и на турнири.
Е сеа дали им даваат дек листи на играчите пред турнир, не знам.
јас како што имам сфатено, мислам дека си ги знаат дековите меѓусебе, барем од прилика.
Затоа што има можност противникот да банира еден од твоите (избрани) декови, и vise versa.
Па и од тоа си претпоставував дека барем одприлика се знае што играат, иако може на пример некои карти да се „изненадување“ :D

Дечки, има ли турнири по твич од играва? Има многу гледани стримери, ама ретко сум начекал турнир.

Дечки, има ли турнири по твич од играва? Има многу гледани стримери, ама ретко сум начекал турнир.
Баш сега ќе има еден, можеби не толку голем, ама сепак:

website
official poster
организатор
стримот мислам дека ќе биде тука (< во секој случај, доста интересен стрим за следење) :)

Што е со фегетските канцерогени паладин декови што ги играат сеа???
Човек да не може мек мејџ на раат да игра... :unsure:

Што е со фегетските канцерогени паладин декови што ги играат сеа???
Човек да не може мек мејџ на раат да игра... :unsure:
чоек да не може на раат да игра против 4 flamestrike мејџ у арена. Kappa

Flaming war has started. Take your seats, hf :3

also

Последно уредено од модератор:
Тој одамна е. Има нов хантард што умара и некој глуп баг, се тригеруваат сикрети кои не постојат. На пример потрошил два од тој вид, нема сикрет, напаѓам, од нигде се тригеруе сикрет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom