HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Какви декови од 100 голд? Мислиш на бустери, ваљда.
Дековите сам си ги правиш. Во оваа игра сеуште нема preconstructed deck-ови за купување.

Совет за арена:
- гледај барем 3/4 од шпилот да ти бидат 0-3 cost карти. Зимај mage, ако можеш. А за играњето, обрати внимание на card economy и присуство на табла.
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 13:53 ---
Дада,така е,и после ранк иде 1 е леџендери ранк .

и кога ќе бидеш леџендари, ти го пишува местото на табела од играчи од твој регион.

Багови :D
Што карта е леџендерито?

Поима неам сеа, баш тогаш која ми падна, затоа што имам 5-6 леџендари.
Инаку, тоа не е баг, кажаа они дека ќе има такви бустери. И друг пат ми се има паѓано повеќе од еден слот во бустерот да биде реар, епик или леџ., а и на други.

Инаку, јас не крафтам карти (имам 2300 даст залиха)

Поима неам сеа, баш тогаш која ми падна, затоа што имам 5-6 леџендари.
Инаку, тоа не е баг, кажаа они дека ќе има такви бустери. И друг пат ми се има паѓано повеќе од еден слот во бустерот да биде реар, епик или леџ., а и на други.

Инаку, јас не крафтам карти (имам 2300 даст залиха)
А од кај ти се другите леџендери? Купуваш пакови ?

А од кај ти се другите леџендери? Купуваш пакови ?

Не, од бустери од арена.
Играм јас, доста.
Имам купено четири-пет влеза во арена.

(5 сум имал леџендари карти)

Не, од бустери од арена.
Играм јас, доста.
Имам купено четири-пет влеза во арена.

(5 сум имал леџендари карти)
Што класа играш највеќе?
Јас rogue-то го играв многу, стигнав 20 и некој левел ама видов дека другите класи се далеку подобри, бар за мене.

Па и не е некоја тајна дека повеќето бираат mage, ако им се падне. Така и јас.
Тоа за arena, а play не играм толку. Само ако треба quest да се исполни, а во моментот да немам за arena.

лелел пратате го тоталбискит, од почеток (ако ги знаете новите карти скролајте) и глејте му ја првата партија од 10:50 до 16:00
прснав

Дечки, кој игра нека ме додаде Krk1 #2929[DOUBLEPOST=1419444821][/DOUBLEPOST]Да прашам само нешто. Зошто не можам да комбинирам карти од различни класи на декови, на пример карти од паладин да ставам во мејџ дек?

Последно уредено:
Да прашам само нешто. Зошто не можам да комбинирам карти од различни класи на декови, на пример карти од паладин да ставам во мејџ дек?

Ради континуитет. Мејџ е класа која се карактеризира со уникатни способности. Концептот класи паѓа у вода ако не постои такво разграничување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom