Огласи за вработување кои го заслужуваат вашето внимание

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште еден за 1000 евра плата

Aјде стручњаци
Македонска компанија со европска плата од 1.000 евра
Што се 970 евра за извршен директор, па макар и во македонска компанија?
Знам шофери на директори што зимаат повеќе :)

Мала шала, ама мртов сериозен сум. Муабетот ми беше, „стручњаците“ плачат за повисоки плати за регуларните, административни, односно не толку специфични работни места. За човек што има 6 годишно искуство како извршен директор (како што бараат во огласот) ова и не е некоја примамлива понуда :)

Што се 970 евра за извршен директор, па макар и во македонска компанија?
Знам шофери на директори што зимаат повеќе :)

Мала шала, ама мртов сериозен сум. Муабетот ми беше, „стручњаците“ плачат за повисоки плати за регуларните, административни, односно не толку специфични работни места. За човек што има 6 годишно искуство како извршен директор (како што бараат во огласот) ова и не е некоја примамлива понуда :)
Уф, позицијава е раководител на фарма, ништо повеке
И платата е топ за тоа

Се бараат студенти за работа во Германија, поточно Минхен. Саатница 9.50 евра и ќе се работи 2 месеци. За подетални информации пишете ми.

Moже ли некој да ми даде линк за огласот за вработување, каде се бараат работници кои ќе бидат техничка подршка (најверојатно телефонски), за компании во америка, мислам дека се бараа неколку илјади кои ќе работат ???

Moже ли некој да ми даде линк за огласот за вработување, каде се бараат работници кои ќе бидат техничка подршка (најверојатно телефонски), за компании во америка, мислам дека се бараа неколку илјади кои ќе работат ???
Заврши тоа. Интервјуто беше во средата.

Огласиве за јава,це,шарпови чуда...се вртат по 2 години веќе едни исти. Фриленсаат сите никој не му се дава од 8 до 5 на работа да глави :) Иначе да факултети.мк у моментов дава онака најрафинирани огласи. Иначе и хедхантингот глеам веќе се поише зима замав, колку што има јавни огласи дупло поише има "неофицијални" за јаките позиции у градов.

А бе овие изгледа не чуле за индијци работат за џабе: www.freelancer.in

http://www.vraboti.se
vraboti.se

Ja videl nekoj stranava?

Sumlijva mi e bajgi.. Primer vo demir hisar pisuva deka stomatoloska ordinacija bara admin. sluzbenik.. A ja poznavam ordinacijava i cisto sumljam deka imaat oglas daeno pa ic malku za admin. sluzbenik..

Smrdi nesto stranava..

Moja pretpostavka e deka odat po zlatna kniga i si postriaat od rakav oglasi..

http://www.vraboti.se
vraboti.se

Ja videl nekoj stranava?

Sumlijva mi e bajgi.. Primer vo demir hisar pisuva deka stomatoloska ordinacija bara admin. sluzbenik.. A ja poznavam ordinacijava i cisto sumljam deka imaat oglas daeno pa ic malku za admin. sluzbenik..

Smrdi nesto stranava..

Moja pretpostavka e deka odat po zlatna kniga i si postriaat od rakav oglasi..
Исто и мене ми е сумлива, некои од огласите им се стари.

Има ли некој аплицирано на огласот на компанијата Борола? Има ли некој информација дали е тоа пристојна компанија, бидејќи се работи за моја блиска личност, треба да оди таму? Иначе имаат многу солиден веб сајт кој доликува на пристојна и успешна компанија...http://www.borola.com/index.php?lang=en&target=contacts

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom