Огласи за вработување кои го заслужуваат вашето внимание

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми рекоа на интервјуто демек првите 3месеци сум на минимална плата од 12000-14000денари а после тоа потпишавам нов договор доколку ми го продолжат секако а плата 21000-25000ден. Работно време од 8-16ч прва смена и втора од 16-24ч. Превоз со комбе.
Od luge sto rabotele tamu,ni za 1000 eur ne bi ja trpele torturata na gazdata povtorno. Toa sto bara "zrtvi" non-stop ne e slucajno,jas ne bi si go gubel vremeto

Мене ми рекоа на интервјуто демек првите 3месеци сум на минимална плата од 12000-14000денари а после тоа потпишавам нов договор доколку ми го продолжат секако а плата 21000-25000ден. Работно време од 8-16ч прва смена и втора од 16-24ч. Превоз со комбе.
Така беше ако сменил нешто сега за периодот на обука инаку да превоз ти е обезбеден еден период и храна имаше обезбедено од нив. Незнам ја не би ти советувал да одиш на тоа киселината таму ич за ниедни пари здравје само ќе си оставиш.

Сум имал многу колеги кои работеле у хај тек и газадата кој за нив е бетер од психопат.Немам слушнато за полоши услови на тортура и омраза за било која фирма.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
За тие пари нели е боље да се труеш со макијато како келнер?

Ви благодарам на искрените совети. Ми рекоа во текот на оваа недела дека ќе ме известат дали сум примен или не. Па по советиве ваши има фино лепо да ги отерам кј што не треба:icon_lol:

Офтопик прашање, да не отварам нова тема. Со завршен факултет ако почнам фул тајм пракса во банка, дали ќе се водам како вработен?

Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз

Attachments

• 26047096_577501652595678_2894033662819718477_n.jpg
    26047096_577501652595678_2894033662819718477_n.jpg
    88,5 KB · Прегледи: 28
Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз26047096_577501652595678_2894033662819718477_n.jpg

Некој да сподели искуство во Џонсон Мети? Како е со плати, услови, штетно ли е нешто таму?

Некој да сподели искуство во Џонсон Мети? Како е со плати, услови, штетно ли е нешто таму?
Ќе ти кажам отприлика површно,зошо бев на интервју,тестови и примен и одбив.Земаат 16 и нешо илјади,здраствено скроз да си добар без алергии,зошо работат со хемикалии..Три смени работа ,се работи и преку ноќ.... Има обезбеден превоз до таму и назад.... Најубаво ќе ти биде ако живееш Ченто,Илинден,Аеродром,тој дел Скопје.Физичка работа е многу,пазење рокови,процедури,одредени работи у фабрика не смее да се внесува,изнесува.Во рок од неколку месеци ќе си заебеш здравје заради хемикалии.За млад,таму работа,ИЧ. бегај подалеку.Огромно не.

Мислење за работно место заменик раководител/раководител во Кам-Маркет . 18к за заменик раководител се ок плата според вас? Малку ми смета тоа со смените, 1 недела прва, 1 недела втора , бар недела да не се работеше... некој со мислење ?

Дополнително инфо? Прво не гледам датум на објавување на огласов, добро би било да се знае тоа. Пребарав и начекав статија која вика не треба врска, туку ортома за вработување во контрола на летање. Уште е така или е навистина транспарентно? Плата (иако знам дека е доста солена)?

Мислење за работно место заменик раководител/раководител во Кам-Маркет . 18к за заменик раководител се ок плата според вас? Малку ми смета тоа со смените, 1 недела прва, 1 недела втора , бар недела да не се работеше... некој со мислење ?

Секој ден ли се работи?
К-15 има ли?
20 работни дена во годината одмор?
Прекувремено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom