Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
obozavam da spijam ama nikogas ne mozam da si se dospijam sekogas nekoj mora da me razbudi. da bi mozela bi spiela po 12 casa.

Многу и имам проблеми кога треба да станам посебно во зима кога е ладно надвор :nenene:

Јас по 7 или 8 саати дневно, али некогаш во кома кога ќе паднам оди и разбудиме.

Во текот на школска година спијам по 6-7 саата највеќе. А вака летно време, сум набила некои чудни навики, 2 дена не спијам ич, па 3 дена спијам по 12-13 саата. Па пак 2 дена ич... :tapp: Не можам да се одвикнам, едно време си легнував у 12 попладне и се будев у 12 навечер... И цел ден ти отишол... :nesum:

Emi zavisi koa kako. Negoas spijam i vise od 12 saati, a nekoas se desava da spijam i po 2 ili 3 saati max. Toa e

Имам другар што спие по 6 часа дневно и незнам како живее!!!

Po ova izleguva deka kajgandziive se svetski rekorderi vo spienje, mamata...de be luge, 12 saata??Se znae kolku casa mu se dovolni na coveckiot organizam. Mnogu se retki tie sto imaat potreba od 12 casa i takvite spagaat vo grupata "cudni pojavi".
Spijam od 6-8 casa. 6 koga imam nekoja obvrska, a 8 koga si stanuvam koga organizmot ke mi kaze: "stanuvaj" :helou: .

Незнам кај ми е крајот! 8 часа ми се малку тамам околу 12!

Pa koga sum na skolo legnuvam prosecno vo 1 a inaku legnuvam vo 3 a stanuvam vo 12.Sepak prosecno spijam 6,5 sati vo skolska sezobna i 9 saati vo leto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom