Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Замислете го натпреварот во кој Црна Гора заради икс причини сака да одигра за Македонија и да изгуби од Србија, и онака ништо не им менува. Две екипи на терен кои сакаат да изгубат. Конечен резултат 24 : 23

Бодојте од поразите не се пренесват во следната фаза, аман.

Ако се сменети правилата,во право си.Но ај ти кажи ми
како Финска на европското во 2011 пренесе два бода,а изгуби од нас и од Грција?

ima edna pesna vika dzaba vam trud sviraci :S nie ne si ja zbrkavme nasata rabota sea ce se krstime na srbija daj ne zaebavaj :S

Не се сменети, отсекогаш било така. А за Финска не памтам и неможам да ти кажам.

ima edna pesna vika dzaba vam trud sviraci :S nie ne si ja zbrkavme nasata rabota sea ce se krstime na srbija daj ne zaebavaj :S
Узалуд :icon_lol:

Пораз од нас = 1 бод + пораз од нашиот јужен сосед =1 бод и се тоа = на 2 бода ;)

Не се сменети, отсекогаш било така. А за Финска не памтам и неможам да ти кажам.

Узалуд :icon_lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2011

Подоле имаш и види.Финците завршија со 6 бода.
2 бода пренесоа,2 земаа од поразите и 2 шо победија против Грузија во втората фаза

лелеле пак уфилманите фаци со нивните мислења, Ало минхен не се филмајте не одиме понатаму !

Ццц зошто вака ми влеавте надеж сега, уште еден ден со нервози ќе биде ова. :(

:pos::pos:

Како и да е овие разговори треба да ги водиме по победата на нашите од 10+ разлика.Џабе си се замараме сега :)

Пошо лично сметам дека баскетов во Македонија се користи од „Гебелсови“ причини, па затоа, доколку Македонија си ја одработи задачата со Латвија после, и Србија ќе си го изврши своето. Без разлика дали носеле, неноселе поени.
Пошо, almost one county, one policy.

:pos::pos:

Како и да е овие разговори треба да ги водиме по победата на нашите од 10+ разлика.Џабе си се замараме сега :)

Исто и јас неможам да ја сватам оваа комбинација да Србија загуби и со пораз пренесе 4 бода а со победа 2 која е логиката тука на правилата на ФИБА не разбирам во никој случај!!!

Замислете го натпреварот во кој Црна Гора заради икс причини сака да одигра за Македонија и да изгуби од Србија, и онака ништо не им менува. Две екипи на терен кои сакаат да изгубат. Конечен резултат 24 : 23

Да ни вратат за нечесната победа во прво коло, и така немаат шанси :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom