Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нашите ја спремија тактиката,идеме на победа:pos:

Прегледај го приврзокот 72084

Дебилштина

Нека им е на здравје алкохолот што го испиле во Љубљана и Хавана се надевам вредело ради оваа брука што ја доживеаа на Европсково. Класична голем успех-после одма фејл ситуација.
Со Црна Гора од готово вересија направија на крај не ограбија судиите,со Литванија не вреди ни да се коментира,Србија ја изгазија и си дозволија да изгубат од Босна :facepalm:
Босна еј,најзатуцаната земја заедно со Косово на Балканов,алал да им е.

Не си правете бајрам со умот за денес,и да тепаме 15 разлика(што нема теорија) мислите дека Србите се луди да победат и да не однесат повеќе бодови ? Кој нормален би играл на победа во таква ситуација,и плус ако тоа значи и испраќање на Македонија дома,со мерак ќе си изгубат.
Башка и тоа старото дртало изјавил вчера дека ќе ги одмара најјаките,се е јасно.

Штета за оваа генерација,ќе ги памтиме и почитуваме за успехот во Литванија,ама не смееа да го дозволат вака неславно да завршат,не овде не уште сега.

Србите ако одиме ние понатаму ќе пренесат 3 бода.Ако се толку циции за еден бод мамето нивно.Па со 3 бода и една победа би можеле да одат понатаму.А сигурно ќе имаат две победи.За нив Белгија и Украина се пичкин дим.Не знам зашто ама сигурен сум дека ќе ни оди шутот денеска.До 15 обиди максимум за три треба да одат.Мора процентот да достигне до 40 % ако сакаат големо водство.Недозволиво е во рекетот онакви зицери да утињаат.Па да му ебам мајката деца високи метар и 50 без проблем реализираат такви ситуации,а да не можат онолкави волови да ја тутнат само во кош.

Србите ако одиме ние понатаму ќе пренесат 3 бода.
Како 3 бода ? Нели 2, поради тоа што ако одиме ние од нас губат 2 бода ?
Како и да е мислам дека денеска Србите ќе чекаат ние сами да не си завршиме работа па да тепаат и да кажат еве тепавме ние вие сами се заебавте или ние да си завршиме работа и они поштено да си изгубат и да речат "ништо лично само бизнис"

Имаат легитимно право да си пренесат 4 бода и со тоа да обезбедат премин во натамошна фаза и никој не може да очекува да не го искористат тоа.

Прво, не ни требаше вакви луксузи да оставаме до крај плус да чекаме милост од другите.
Друго, со ваков однос не знам колку ќе е заслужено влез во втора фаза.
Трето, заеби глумење чесни сестри или безнадежност (ќе победеле ЦГ), битно да победиме 10+ па ако ни се поклопат другите, супер.Резултатите се бројат.

Како 3 бода ? Нели 2, поради тоа што ако одиме ние од нас губат 2 бода ?
Како и да е мислам дека денеска Србите ќе чекаат ние сами да не си завршиме работа па да тепаат и да кажат еве тепавме ние вие сами се заебавте или ние да си завршиме работа и они поштено да си изгубат и да речат "ништо лично само бизнис"

Имаат легитимно право да си пренесат 4 бода и со тоа да обезбедат премин во натамошна фаза и никој не може да очекува да не го искористат тоа.

Од нас губат само еден.Нели кога губиш пак бод земаш.Тоа правило важи и за пренесувањето бодови.Пример. лани Грците пренесоа 3 бода од нас изгубија само еден и со победи две си отидоа во 1/4 финале.Нема шанси Србија да киксне против тимови како Белгија,Украина,Германија,Израел.(не се знае уште кој е третиот патник).Јас мислам исто им се фаќа 3 или 4.

Пред само три дена масовно се оргијашеше во темиве после победата над Србија, и така попратно се плукаше по Србите. Сега наеднаш се смени реториката, и Србите станаа нашите драги соседи кои би било фино да ги плеснат Црногорците.

:)

Цуркус сме, невиден.

Од нас губат само еден.Нели кога губиш пак бод земаш.

Дали тоа значи ако одиме ние, Србија и Литванија ќе пренесеме и ние 3 бода, 2 од победата над Србија и 1 од поразот од Литванија ? Некако не ми е логично да им ебам системот глупав.

Ma samo nasive neka si go ispolnat uslovot, pa za drugite so gospod napred. Sea so da im praeme na drugite. A Srbija sekako ke ide u 4tina finale, zaso slabi se od drugata grupa, duri i Francija ne e toa so beshe. A za ova Latvija ili Letonija ne ja tupete, i mediumive koj kako saka si ja vika.Napred Makedonijo!!!

Дали тоа значи ако одиме ние, Србија и Литванија ќе пренесеме и ние 3 бода, 2 од победата над Србија и 1 од поразот од Литванија ? Некако не ми е логично да им ебам системот глупав.

Баш така.

Исто како 2 бода добро за пораз сите имаат по 1..

интересно е што не ги ставиле од групата да играат сите на пример од 14:30 туку вака различно ќе има доста местење :)

Исто како 2 бода добро за пораз сите имаат по 1..

интересно е што не ги ставиле од групата да играат сите на пример од 14:30 туку вака различно ќе има доста местење :)

Мене не ми е јасно, како можи сите во различен термин да играат? Нормално е оти ќе има местење, да игравме сите во ист термин се ќе беше поинаку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom