Fantasy Champions League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Место Погба ја би го ставил овој Матиуди од ПСЖ , а место Пишчек - Сантана од Шалке.

Погба>Матуиди
Матуиди и Верати не се некои играчи од кои можеш да очекуваш поени. Особено не од Италијанецот.

Избегавај деструктивци. Од нив може само да загубиш поени, а не и да добиеш

Сантана е 5.5м, исто толку е и Лихштајнер.
За разлика од Сантана, Лихштајнер е многу поофанзивен играч. Често пати во Јувентус игра и крило, и знае да асистира па и да постигне гол :)

Едно питање:
После завршувањето на натпреварите во вторник, можеш да направиш 3 измени за натпреварите во среда и да го смениш и капитенот, така?

123.jpg

Untitled.jpg

Измените ми се повеќе ради реда, ама мислам оти арен ми е тимот, само не знам Кагава дали ќе игра редовно. :) Во секој случај, секој совет е добредојден. :D

Нема некој „баг“ како Видал лани кој беше ставен во одбрана? :(

^ За жал не.
За некои играчи дискутабилно е дали ги ставиле на вистинска позиција, но толкав пропуст како за Видал лани немаат :(

А што е со Атлетико Мадрид, зарем само толку (17) играчи пријавиле ?

Значи увек да си ги ставаме прво играчите што играат у прв ден, после ако изиграат тапа може да си ги смениме одма со тие од втор ден ? :D ( ебати правилото )
и уште нешто, кога ке завршат групи оние тимови што испаднале што се дешава со играчите има вајлд карта да смениш играчи или остануваш со тие што ти останале ? :D

Значи увек да си ги ставаме прво играчите што играат у прв ден, после ако изиграат тапа може да си ги смениме одма со тие од втор ден ? :D ( ебати правилото )
и уште нешто, кога ке завршат групи оние тимови што испаднале што се дешава со играчите има вајлд карта да смениш играчи или остануваш со тие што ти останале ? :D

Па паметно би било :)

Еве ти за секое коло колку слободни трансфери имаш
+ една вајлдкарта
Matchday 1 - Unlimited
Matchday 2 - 1
Matchday 3 - 1
Matchday 4 - 1
Matchday 5 - 1
Matchday 6 - 1
Round of 16 first leg - Unlimited
Round of 16 second leg - 1
Quarter-final first leg - 6
Quarter-final second leg - 1
Semi-final first leg - 6
Semi-final second leg - 1
Final - 6

Јас не ми го ставил Лопез за голман пошто Анечелоти изјавил дека Касиљас ќе брани во ЛШ, колку е точно тоа останува да видиме за 7,8 дена

24qvi1i.jpg

До недела ќе биде вака. :D Многу веројатно е средината да не биде истата, особено не двајца играчи од ист тим на иста позиција.

chl.jpg
Ova e timot koj ke gi pokori site igraci na fantasy champions league, Ova e timot koj ke zari i pali , eve kako korisno i racionalno se trosat 100 milioni za kroenje na eden virtuelen tim.
PS: Gledete i ucete! (y):drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom