Fantasy Champions League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ќе има некоја измена до наредна недела ама за почеток вака нешто...
тим 1.jpg

Мислам Ибра е забранет во играва, тоа ти е како Чак Норис да го избереш за главна улога во Титаник, не е интересно...

24o2giq.png

Абе, шо им е на овие?
Имам 0.5 милиони во банка, го продавам Пишчек од 6.0м и имам 6.5. Кога ќе го купам Киелини, кој е 6.0м, во банка остануваат 0.0, а треба 0.5.
:вонзем:

Абе, шо им е на овие?
Имам 0.5 милиони во банка, го продавам Пишчек од 6.0м и имам 6.5. Кога ќе го купам Киелини, кој е 6.0м, во банка остануваат 0.0, а треба 0.5.
:вонзем:

Има некој проблем. Пишав и на претходната страна.
Собери ги цените на играчите, ќе си видиш колку ти вреди тимот. Батали тоа што ти пишува.

Мене вчера NaN ми пишуваше, и изнакупив се ѕвезди (преку 100м вредност на тим), но кога одев confirm ми пишуваше мора 15 играчи да одберам (а 15 и беа одберени) :D

Ozil 10, Wilshere 10 :D

Мене уште ме мрзи да го направам тимот, ама мора до вечер. :D

Се двоумам мегу овие две постави, малце помош број 1 или 2 ?
Untitled.png

Untitled.png

Веќе пишав, Пишек е повреден и можно е да ги пропушти натпреварите по групи.
А и незнам колку е паметно од нив да земаш дефанзивци. Во група на смртта се :)

Резервните играчи незнам колку ќе бидат стартери. Јас не би одел со ефтини измени, особено не на фантази ЛШ

Секако ќе биде прва постава а и е најдобар стрелец во Сериа А досега :)
Да ама Борусиа не е Болоња.

Како сакаш. Јас би играл со Иско или Лампард... мада за да ги стаиш овие мораш да тргнеш еден од другите двајца од истиот тим..

Иначе од тие два тима конкретно, ја би идел на првиот само со мали измени. Погба место Верати и Алаба место Пишчек.

Да ама Борусиа не е Болоња.

Како сакаш. Јас би играл со Иско или Лампард... мада за да ги стаиш овие мораш да тргнеш еден од другите двајца од истиот тим..

Иначе од тие два тима конкретно, ја би идел на првиот само со мали измени. Погба место Верати и Алаба место Пишчек.

Место Погба ја би го ставил овој Матиуди од ПСЖ , а место Пишчек - Сантана од Шалке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom