Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imame sansa za ponatamu ili slabo??? koi se matematikite da odime ponatamu makar i 3ti da bideme ???

pa tolko li nema eden centar vo mkd so ke moze da izigra 1na1 a ne drvoto samardziski ke go gledum pola od poenite na sreka mu bea

3r246l.jpg

Погледнав малце од натпреварот , и стварно не видов дека Македонија се оштетува, дури видов дека за многу кратко време два пати беше оштетена Литванија: -еднаш беше досуден фаул кош во корист на Македонија (фаул немаше) ... друг пат беше досуден аут , иако играчот на Литванија не ја допре топката.
Беше досуден неспортски фаул над Мекелеб ...
Мислам Самарџиски беше во дуел со играч на Литванија , јас видов дека играчот на Македонија повише се гураше , судијата одлучи поинаку.

3r189w.jpg
Браос:facepalm: него кажи сеа утре за кој си,знам имаш голема дилема:pos::pos:

Dardan-ia да отвори тема! И така секогаш он (неговите) се оштетени!

:icon_lol:

И јас се согласувам. Чак што више мислам по хитна интервенција од ЈуЕсЕј и Брајант ќе потпише за Македонија.

Ама и вие како 10 годишни деца станавте како да има стварно везе кој ќе отвори тема. :pos:

Погледнав малце од натпреварот , и стварно не видов дека Македонија се оштетува, дури видов дека за многу кратко време два пати беше оштетена Литванија: -еднаш беше досуден фаул кош во корист на Македонија (фаул немаше) ... друг пат беше досуден аут , иако играчот на Литванија не ја допре топката.
Беше досуден неспортски фаул над Мекелеб ...
Мислам Самарџиски беше во дуел со играч на Литванија , јас видов дека играчот на Македонија повише се гураше , судијата одлучи поинаку.
Ај бе преселете се сите вие колективно у Литванија, раат да видиме.

Дардан тема ќе отвори со статистики колкави му се на Србите :ROFLMAO:

Ми се скрши срцето. Ова ви го кажувам најискрено и од срце. Па што сакате мислете. Разочарана сум до Австралија и назад.

Па ако ти се скршило, како ни кажуваш од срце?:)

ги стресе пипан , утре на тренинг самарџиски ќе скрши едно 3-4 табли не за друго за да им покаже дека знае да забие топка ... ама само на тренинг од оскочна даска и кога нема никој околу него !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom