Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Преклани кога ми беше роденден ја тепавме Грузија, сега ќе ја тепаме Црна Гора ;)

Со Грузија се играше на 8ми септември, утре со Црна Гора е 4ти...кога ти е роденден?:ROFLMAO:

Со Грузија се играше на 8ми септември, утре со Црна Гора е 4ти...кога ти е роденден?:ROFLMAO:

Plot twist: Ilimious е уствари Македонија. Dun dun duuuuuuun

Финска де, јас па на Грузија се помешав дека тогаш го славев.

Финска де, јас па на Грузија се помешав дека тогаш го славев.

Роденденот си го славиш на 8ми Септември ? #Патриот #ИметоНеГоДавамеРоденденотГоДаваме

Роденденот си го славиш на 8ми Септември ? #Патриот #ИметоНеГоДавамеРоденденотГоДаваме
Таков ни е обичајот тука во Аустрејлиа xD

Минатото лето таман ја тепавме Грција отидов 2 недели надвор од државава и тогаш почна хаосот. Ако нешто не тргне како што треба ќе идам на Фиџи ако треба, само нека идат што подалеку!

Кога сме веќе кај клипчиња, мене ова ми е најмоќно.

Коначно дојде и таа ебана среда, утре пивце ладно, грицки ( свински ребра) и шоуто може да почне.

И замисли заебе Шител па снема програма хаха
--- надополнето: 3 септември 2013 во 22:49 ---
Преклани кога ми беше роденден ја тепавме Грузија, сега ќе ја тепаме Црна Гора ;)

А пак мене ми е на 14ти септ.Тогаш Литванија ја тепавме :D

Мене ми е роденден на финалето така да... :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Утре Фанта,7-ца,чипс,ДИЈАЗЕПАМИ,и едно ливче нормално со 1 за нас 1.50коеф и нека почнуваат. :D

Среќен роденден :)
btw денес ќе биде ден за радост, имаме верба :)

Ги мачкаме бе шо ви е !?!?
Црна Гора не е тоа што беше, наши се овај пат, ќе ги тепаме 7-8 разлика !

П.С. Песната од Јонче колку пати само беше слушана пред утакмици на европското во Литванија :D

Еј ќе заборавев, дајте анкета да ја осигурам победата на нашите и да ги уништам Црногорците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom