Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку, незнам кој гледаше, на Сител Бо даде кратка изјава дека ако се квалификуваме на светското наредна година ке се врати да го изигра уште тоа :)

Ѓуроски ќе ја реши, со положување во последна секунда. И ќе го соблече дресот, а под него маица, на која ќе пишува '' Поздрав до хејтерите од Кајгана форум ''.

:cool:

Ѓуроски ќе ја реши, со положување во последна секунда. И ќе го соблече дресот, а под него маица, на која ќе пишува '' Поздрав до хејтерите од Кајгана форум ''.

:cool:

Ме потсети на ова:
Ако Владо утре е човек на одлука сите лајк на коментарот ... Deja vu имав !!

:icon_lol:

Првите 3 влагаат во 1/8 финале?

Ќе ги измочаме утре Црногорциве со 15+ разлика. Они без Петко, ние со Станко во врвна форма (20+ поени утре :vozbud:)

Коначно дојде и таа ебана среда, утре пивце ладно, грицки ( свински ребра) и шоуто може да почне.

Aбе сте отвориле тема вие и не кажвате :)

Кај има анкета бе или не прајте?

Инаку се знај, тепаме 7 разлика.

Коначно дојде и таа ебана среда, утре пивце ладно, грицки ( свински ребра) и шоуто може да почне.

Вторник е денес Милојко,не ги вади денес ребрата утре сабајле размрзни ги.

Таман мала пауза после утре имам од испити . Ќе го изладам магнум скопкото , дик бетонајзерс грицки ќе земам за 50 денари и ... очекувам победа .. тесна со нервози. :)

Очекувам пораз како и секоја прва утакмица на првенство.

На нешто помалку од 24 часа почна да ме фаќа еуфорија..мати вода тој испитот што ми е следната недела ама кој го ебе. :ROFLMAO:
Не знам утре мислам дека ќе тепаме, тесно како секогаш со грицки и секако со бирка во лепо друштво. Комшии не ебавам во вакви времиња и им порачувам во тие два часа да не се решат да спијат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom