Џони Вајсмилер
Don't share my food
Е сега и вие неферски,после војната генерали.Негово мислење си е тоа,од овој натпревар не може да се процени дали тоа што го кажа е точно или не.
Единствена работа што не ми се свиѓа кај него е што не е стабилен.Де се пијани,де се здебелува,абе енглез јасно е.Кур му е двор му е .Квалитетите се неоспорни за мене.
Другар немаше никаква војна тука..играа небитен натпревар против Вест Хем каде си постигна чоекот гол од центар..секоја чест но реално и Станкович има постигнато гол од центар и тоа двапати поефективен од овај(во волеј) и тоа два гола има дадено па не гледам никој досега да речи и да спомни дека е ѕвер од играч па не знам што...Руни едноставно е добар играч но не е од класата на Ибрахимович,Суарез,Агуеро,Робен,Јаја Туре..и зема срамна плата која не ја заслужува и не ме интересира дека денес платите на играчите се големи и дека стандардот оди нагоре..за таа плата што ја зема можи барем партии како Суарез да пружи а овде сите го бранат дека играл средина, па ваму играл, па онаму играл..не ме интересира кај игра тој ако е ѕвер играч ќе покажва квалитет на секој ебан натпревар а не кога сака игра, кога сака не игра...