UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се коментираат квалитетите на Руни :pos: Он е играч, кој секогаш би го посакал да го имам во тим, доколку би бил тренер.

Шансите за пласман понатаму според мене:

Барселона 50 - 50 Атлетико
Реал 70 - 30 Дортмунд
ПСЖ 42 - 58 Челзи
Баерн 80 - 20 Манчестер

ај и ја проценти да напишам :cool:

ПСЖ - Челзи 47-53%
Реал - Дортмунд 90-10%
Баерн - Манчестер 80-20%
Барселона - Атлетико 60-40% (ако Барса утре изгуби, тогаш 67-33%)
:)

Еее дочекав да видам 5.70 коефициент за Јунајтед на Олд Трафорд... :вонзем:
Малце е. Треба 15 минимум.
И ја не се слагам дека Руни е само добар а не worldclass....
Незначи дека ако не даваш по 60 гола во сезона дека не си worldclass...
Конкретно против Олимпијакос,да не беше Руни,Јунајтед никад немаше да се пласираат даље...Ги играше сите позиции од DM до напаѓач....Ораше на тој потег....
Не е он крив што моментално у Јунајтед нема никаква подршка,и мора да трча додатни километри за Јунајтед да можат уопште топката да ја извадат од своја половина...
Руни е играчиште. Тоа што овде тие што не го гледаат се негови најголеми критичари е ирелевантно.
А тоа што игра со дрва во екипа и е единствена светла точка, е прилично жално.

Руни вчерашниот ден го поминал читајќи ја темава.

Руни гарант ве читал, па сакал да ви објасни нешто, да прекинете да се расправате...

Уште не ми се верува што кажа дека Руни бил просечен играч. И не бил од калибарот на Суарез, Ибра, Бејл... :tapp:
Руни е играч што нема кој тренер не би го посакал у тимот. Сегде може да игра сегде. Трча како мрднат, дава асистенции постигнува голови.... Под хитно Џони да си го повлече кажаното. :D

Е сега и вие неферски,после војната генерали.:)Негово мислење си е тоа,од овој натпревар не може да се процени дали тоа што го кажа е точно или не.

Единствена работа што не ми се свиѓа кај него е што не е стабилен.Де се пијани,де се здебелува,абе енглез јасно е.Кур му е двор му е .Квалитетите се неоспорни за мене.

Како и да е Руни е најталентираниот енглески играч више 3-4 години така да......али нели тоа не зборува многу ипак се Енглеска :icon_lol:

ХХЕХЕХЕ КАЈ СИ БЕ ЏОНИ ВАЈСМИЛЕР ХЕХЕ ПОИМА НЕМАШ ОД ФУТБАЛ, ГЛЕЈ РУНИ ШТО НАПРАИ, ВРСКА НЕМАШ ХЕХЕХЕ, ПОВЛЕЧИ СИ ГИ ЗБОРОВИТЕ, КАКО НЕ ТИ Е СРАМ, КУЈЗНЕ КАЈ СЕ КРИЕШ СЕГА, ТЕ ПОЗЗ РУНИ СПЕЦИЈАЛНО ОД ЦЕНТАР. :sneaky:

Бог да чува му го пукнавте курот на човекот кој си кажа свое мислење дека Руни не е добар играч. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom