UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста голови паднаа вечерва, среќа второ фатив да го гледам на симулкаст.

Прашање: Што е финтава со вас и Реал ? Не ќе да се комплекси или ? Пошто стварно не знам зошто ги зафркавате кога немате ни некој посебен ривалитет со Реал остварено на пример а и нема некои расправии меѓу навивачи на Реал и Баерн на форумов па од тука не ми е јасно. :)

Прашање: Што е финтава со вас и Реал ? Не ќе да се комплекси или ? Пошто стварно не знам зошто ги зафркавате кога немате ни некој посебен ривалитет со Реал остварено на пример а и нема некои расправии меѓу навивачи на Реал и Баерн на форумов па од тука не ми е јасно. :)

Мал си ти :icon_lol: порано имааше голем ривалитет помеѓу овие две екипи, нешто слично како Барса со Челзи што има(ше).

Мал си ти :icon_lol: порано имааше голем ривалитет помеѓу овие две екипи, нешто слично како Барса со Челзи што има(ше).

Кога ? Рани 2000ти ? Џабе. Тоа не се смета за ривалитет до толку за и денеска да се "хејта".
Сега треба јас да заебавам фанови на Њукасл а ? :icon_mrgr:

Споменик еден на Виланд може да му се изгради у Копенхаген.
Ма да и Јувентус утна шанси што не смееше, т.е. у голман пуцаа.

рфгвбсклкдсрнкуцгндфхцу

Кога ? Рани 2000ти ? Џабе. Тоа не се смета за ривалитет до толку за и денеска да се "хејта".
Сега треба јас да заебавам фанови на Њукасл а ? :icon_mrgr:

Баерн и Реал имаат у историјата на нокаут фазите најмногу меѓусебни дуели....не ми текнува колку беше точната бројка.Се работи за ривалитет кој се пренесувел низ годините...Историја е тоа,традиција,посебна драж која ја имаат тие утакмици...Тука како што и самиот имаш кажано во тој сегмент Челзи е слаб и сиромашен како екипа,но што е тука е....Неможе све со пари да се купи,треба и континуитет.

Замисли ги чекаш Манчестер 7+ и те поздравува Перси со потегот:гик: Инаку Галата сами се победија, првите два гола примени по катастрофалните грешки на одбраната или делумно речено така пошто при вториот гол погреши ботот Мело кој не знам како може да го држат во клубот, врска си нема дрвото. Од друга страна Галата промаши 2-3 зицери и тоа е. Од Социедад очекував повеќе но искуството си го прави своето па така украинците ги спуштија на земја

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom